gle njega kak je odmah uskočio
ma nisam niti ja nikad na DIY verziji odspajao cijevčice, naravno da sam pustio cijelu noć da ide co2 , ali sam napisao da ako želiš postić EM učinak, to je jedini način kod DIY-a . Malo glupo ispalo jer sam se u isto vrijeme o tome dopisivao preko ppa i u temi, pa pola toga nisam zapisao. Zato imam tebe 

legendo....jbg tak je pisalo pa sam mislio da ti nije dobro od ucenja...krivo sam shvatio

Boca mi traje nekih cca pol godine, ovisi koliko puštam...1 mjehurić u sekundi ili manje, što opet ovisi o postavu, koliko biljaka imam itd. Nije ti to solenoidom neka ogromna ušteda u količini co2, ako na to misliš, jer kad imaš solenoid ti moraš više co2 puštat u tih recimo 10 sati svjetla, više mjehurića u sekundi, da postigneš optimalno co2, nego ja koji puštam non stop. Eno Amano pušta sa solenoidom, bar tako napiše, 3 u sekundi za akvarij moje veličine, a ja nikad više od jednog u sekundi, pa računaj.
Samo je do zdravlja riba tu pitanje...al to se kažem rješava laganim mreškanjem površine. Oni hahari, šta natjecanja osvajaju, sa Creative aquascaping uniona, tako rade svi...co2 non-stop i lagano mreškanje površine.