Lijepo izgleda, samo puno mali akvarij za te vrste... Ove mi se čine kao neka vrsta aulonocara one narastu i preko 10cm i koliko ja znam rade kratere promjera po pol metra u pijesku kod mrijesta, bar neke vrste...
Trebao bi ostaviti Labidochromis caeruleus, ostale rasprodati ili pokloniti i nabaviti npr. još demasone oni ne rastu više od 8 cm i bile bi lijepi kontrast žutoj boji... Mada i za njih je to malo litara, već je cannibal naveo minimum... Tvoja volja, al kad već želiš ciklide skombiniraj tako max dvije manje vrste u to litara, pa s vremenom skupiš para i pređeš na veći

Ubaciti malo više kamenja radi što više mjesta za skrivanje i crnu pozadinu... Čak bi najbolje bilo imati samo saulose oni ti spadaju u patuljaste ciklide (do 8cm) ženke su žute boje dok su muški plavo crne, tako da imaš šarenilo, a ipak je jedna vrsta što bi za ovu litražu bilo najpreporučljivije... Ili tanganjika

Nadam se da ćeš ovo shvatiti kao savjet, a ne kritiku... Ima puno već sličnih starih tema pa malo pregledaj oko litraža. Možda se javi netko i od starih znalaca
poz