pa ako ti je zaba dosla u jezerce ne znaci da ju odma trebas hapit i stavit u plasticnu posudu...no to bi napravila vecina "ljubitelja!!" životinja koja bi imala sve doma...
uglavnom i ja sam imo u svom jezeru (ak se to opce moze tak nazvat, jer ima samo 150litara) malu slatku žabicu, došla je sama s oko 2 cm. Budući da ja nemam fetiš da to sve polovim i zaprem u box ostavil sam ju u jezercu i ta žabica je do jeseni narasla u žabetinu od 15ak cm koja se više opće nije bojala ljudi i uvjek kad bi sjedili vani na terasi i pričali nešto bi on izašel i kreketal ko lud....nešto jako jako interesantno za vidjet i cut....Moja "poznata" baka se sprijateljila s njim i onda sam imal zabu koja krekeće i baku koja se na nju dere nešto tipa : " rega, rega, rega" <- ak niš drugo bar ih je bilo zanivljivo gledat

No kad je zahladilo žabac je nekam nesto, baka se nada da si je prešel nać neku žabicu, a ja sam bil uvjeren da hibernira negdje i da bu na proljeće došo natrag ali se nije vratil.....
Znam da ga baka ni nakon te godine dana nije zaboravila(!!!!!) i jos uvjek prica frendicama o njemu kad dojdu na temu jezerca...mislim da je ovak bilo puno, puno bolje nego da sam ga zatvorio ...
a ovo sam napiso samo u svrhu da tu žabu pustis natrag u jezerce u koje je sama dosla jer nebu iz njega tak lako prešla, a ti ces moc proucavat njen zivot u "prirodi"