Zaboravih ,blizu tebe je Sisak i INA pa je dosta zagađen ztak i kad prolazim kroz Sisak nije to taj zrak kao drugdje , kad je pritisak vani nešto mi smrdi , a i prijatelji mi to govore koji tam žive
Da istina je da je u Sisku zrak grozan. Ali na sreću tijekom cijele godine vjetar puše ne drugu stranu i ništa od rafinerije i termoelektrane sisačke ne dolazi u Petrinju, zna se zalomit možda jednom ili dva puta u par godina da vjetar okrene na drugu stranu, ali to je stvarnoi rijetkost. Al da, i mene brine koliko je kiša čista, ali opet kad gledamo, da je toliko zagađena već bi bilo jako puno problema sa biljnim i životinjskim svijetom vani... Ne znam, budem isprobao, ne vjerujem baš da je toliko zagađena, a u Petrinji je zrak poprilično čist...
A ne vjerujem da kiša može biti prljavija od ove vode iz vodovoda, ipak je to ista stvar. Voda se tretira klorom, ali ne tretira se protiv teških metala i ostalih zagađenja...
jel može samo mala pomoć oko miksanja?
Dakle koristio bi ju da smekanim pipovaču da bude bolje za bilje i ribice... Mislio sam mješati u omjeru 3 L pipovače 1 L kišnice...