0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prve dve ostavi druge tri baci i imaš krivu informaciju ako su ti to rekli u pet shopu rekli su ti samo zato da prodaju više goldfish ili su ti govorili za toplovodne gupije.Tvrdi anubias dolazi u obzir
koliko vidim grijač već imaš...preporučam živorotke za početnika( gupy,platy,moly...)sada slobodno možeš imati džunglu od bilja(tj. možeš imati sve vrste,ali ti za to treba hranjiva podloga i redovno gnojenje)imaš li hranjivu podlogu?
nedavno sam kupio akvarij i 7 zlatnih ribica.akvarij je cayman40,a ribice su manje pa mislim da im nije malo prostora.jedna od njih je bila prošarana crnim mrljicama i prugama kad sam je kupio,ali sam mislio da je to takva prirodna boja zlatne ribice.međutim ta mi je ribica jučer uginula pa me zanima jesu li razlog tome možda te mrlje tj. jesu li one izazvane bolešću ribice?šmrc
Citat: luxy - Kolovoz 22, 2010, 23:36:23 poslijepodnekoliko vidim grijač već imaš...preporučam živorotke za početnika( gupy,platy,moly...)sada slobodno možeš imati džunglu od bilja(tj. možeš imati sve vrste,ali ti za to treba hranjiva podloga i redovno gnojenje)imaš li hranjivu podlogu?Citat: luxy - Travanj 16, 2010, 09:46:53 prijepodnenedavno sam kupio akvarij i 7 zlatnih ribica.akvarij je cayman40,a ribice su manje pa mislim da im nije malo prostora.jedna od njih je bila prošarana crnim mrljicama i prugama kad sam je kupio,ali sam mislio da je to takva prirodna boja zlatne ribice.međutim ta mi je ribica jučer uginula pa me zanima jesu li razlog tome možda te mrlje tj. jesu li one izazvane bolešću ribice?šmrc kako ljudi postaju stručnjaci za dijeljenje savjeta u samo 5 mjeseci.. sorry na off topicu..