Srpanj 19, 2025, 22:11:42 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: kupujmo hrvatsko?  (Posjeta: 11724 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stina

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
kupujmo hrvatsko?
« u: Svibanj 24, 2005, 10:45:00 prijepodne »
Eto, mislim da je odlično vrijeme da malo pogledamo što se i gdje se
može kupit nešto kod nas u Hrvata, vezano za morsku akvaristiku...

Krenimo legalno( - žalosno ali istinito!), jedini dučan u ZGu koji drži nešto od morske je i jedan od sponzora, zoo shop Belugo.

No tamo se nemože uvijek nači ono što se želi, ponajviše zbog problema
sa uvozom robe, ali i zbog nedostatka prostora, te premale
zainteresiranosti morskih akvarista(3-4 nadobudna ne pokrivaju troškove), te taj dučan nam nemože pomoći uvijek pri tražnji onog što želimo.

No zato Goran iz Beluga nam može i hoče probat pomoć u problemu, a
usput možeš s njim popit piće i porazgovarat normalno jer je zbilja
normalna osoba.

Onda se okrečemo drugoj pomoći koja nam se nudi, a to je stanoviti
švercer koji se oglašava kao uzgajivač(sad če ljudi reč, o ne, još
jedna tema o tome...) te prodaje "svoje" uzgojene koralje.

(vjerojatno su i tridacne uzgojene po 85eura(vani 60eura!), pa novi fragovi koralja, ha ha, a sve stiglo prije dva tjedna)

- no nemojte me krivo shvatit, super je kad čovjek može nešto kupit, a
da nemora putovat van, al je banana kad to kupuje po duplo skupljoj
cijeni nego vani.

- i onda se koristi uzrečica kupujmo hrvatsko od strane iste
osobe... valjda se misli kupujumo prešvercano u hrvatsku?(LOL.)

Ma evo i par primjera...

frag koraljčića velikog 2cm(ajde dobro , nije 2cm, 15mm*17mm) dođe nevjerojatnih 200kn.

Vani cijeli koralj od kojih 10-15cm dođe 40eura(300kn)...(hmmmm, pogriješio sam, nije to dupla cijena zar ne?)

- ja sam bio prevaren, pa sad neželim da se i drugi prevare, stog ovim putem sve upozoravam(na vama je kako hočete?)

Ali nije stvar samo i sa koraljima, tu isto ima i hrvatskih dijelova opreme...

npr hydorFLO(proizvedeno kod nas) kod njega 130kn, a na Vogelu 9eura... zbilja je čovjek? jeftin...

No dobro, moramo tolerirati to što neki nikad nisu sišli sa otoka pa nisu mogli usporedit cijene sa drugim prodavačima.

I sad dal da kupujemo hrvatsko?

Kako kome paše.

Ali, moram spomenut da u okolici nas(Slovenija,Austrija,Mađarska) ima dobre ponude...

Evo, trgovina Korala pored Ljubljane(max 2h autom, cijena benzina
200kn, 4 osobe...znate kak ide) ima odličnu opremljenost za tako mali
dučan.

80% morske, a od toga koralji(ne fragovi, več cijeli komadi) imaju
cijenu od 30-60eura... istina nije hrvatsko i ne pomažemo boljitku
države, al ko tu koga zavarava?

Moram napomenut da je Andrej, vlasnik Korale, također srdačna osoba i
tu je prvenstveno da pomogne, te mu nije u interesu prodat pa izgubit
mušteriju(neki bi tu mogli izvuć koju pametnu?).

Također tu je i Vogelfarm, koji je nešto dalji i nešto jeftiniji, tamo
se može nači ponajviše opreme i organizama po pristupačnijim cijenama,
ali oprez pri kupnji živih organizama, jer je to velik dučan sa velikim
prometom, stog je dosta riba istresirano i bolesno, nekažem da se mora
takvo što kupit, samo kažem da treba imat ekstra opreza pri kupovini.

Ukoliko imate sreće i naletite na Martina koji radi u Vogelfarmi, shoping če vam bit olakšan, a i pomalo ugodniji...

Koja je poanta svega ovog?

Kupujmo hrvatsko?

Ne, kupujmo pametno...

Moj savjet svima vama je da si kupite ono što mislite da se isplati(BEZ
OBZIRA GDJE!), ali obavezno pogledajte cijene svuda oko vas jer na prvi
pogled sve izgleda povoljno kad imate ovako ogranič

Offline chubby

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #1 u: Svibanj 24, 2005, 12:26:00 poslijepodne »
...ima takvihiu slatkovodnoj

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #2 u: Svibanj 24, 2005, 12:36:00 poslijepodne »

E stvarno jeste Andrej dobar akvarista i pun savjeta i po ponudi za morske akvariste,jedan od najboljih u SLO

Eto ,mene i Andreja,opet se grebem

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #3 u: Svibanj 24, 2005, 12:48:00 poslijepodne »
Ti si Bojko narafski ovaj ljevi, a Andrej je ovaj što upija znanje o ciklidima!!

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #4 u: Svibanj 24, 2005, 13:00:00 poslijepodne »
Ma nije se tad pričalo u ciklidima,več....vidite,da ima Andrej u ruci jelovnik

Offline cosmo

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #5 u: Svibanj 24, 2005, 13:16:00 poslijepodne »
a ja sam si bojka zamišljao savim drugaćije Edited by: cosmo
Zagreb/Hrvatska

Offline BOORNA

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #6 u: Svibanj 24, 2005, 13:19:00 poslijepodne »
eeeee cosmo, mastarije su jedno a stvarnost drugo

Offline cichlid

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #7 u: Svibanj 24, 2005, 13:23:00 poslijepodne »
da i ja ,ovako malo vuće na cezara

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #8 u: Svibanj 24, 2005, 13:56:00 poslijepodne »
Ave Cezare  

Offline Mislav1

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #9 u: Svibanj 24, 2005, 17:45:00 poslijepodne »
Stina vidim da si i ti nešto malo se zakačio s izvjesnom osobom

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #10 u: Svibanj 24, 2005, 18:27:00 poslijepodne »
Ma to zbilja nije preveć teško.. Samo moraš imati drugačije mišljenje i
eventualno se upetljat u biznis na foru loše reklame i odma letiš ...al
o tome ti ja zbilja nemam kaj pričat I nije s jednom, nego s dvije izvjesne u vrlo kratkom vremenskom periodu  

dugo je i izdržao ak se mene pita

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #11 u: Svibanj 24, 2005, 20:38:00 poslijepodne »

malo sam brisao off-topice, iako je i pola posta samog off-topic, al da ne ode u širinu ..raspravu o nicku irusnjaka/ envy-a nastavit ćemo u Bla-Bla forumu

za sada nastavak Bojko off topica..jasam si nekako ovako zamislio ovo druženje gore..Bojko, ispravi me ako griješim....nikak da si instaliram photoshop, pa sam samo malo u irfanu složio..ak neko hoće ubacit balončiće , be my guest

Edited by: Vedran

Offline Brada

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 75
  • Brada
    • My Reef Aquarium
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #12 u: Svibanj 24, 2005, 21:04:00 poslijepodne »

Citat: Vedran
Ma to zbilja nije preveć teško.. Samo moraš imati drugačije mišljenje i eventualno se upetljat u biznis na foru loše reklame i odma letiš ...al o tome ti ja zbilja nemam kaj pričat I nije s jednom, nego s dvije izvjesne u vrlo kratkom vremenskom periodu

dugo je i izdržao ak se mene pita

Mozda su clanovi ZNA SE !!!!

Zagreb - Sigećica
Samo glupost je vječna, sve ostalo može proći!!!!
http://www.bradareef.webs.com/

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #13 u: Svibanj 24, 2005, 23:17:00 poslijepodne »
Nemojmo politiku među pošten narod

Offline TraX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #14 u: Svibanj 25, 2005, 00:27:00 prijepodne »

>cut<

nikak da si instaliram photoshop, pa sam samo malo u irfanu složio..ak neko hoæe ubacit balonèiæe , be my guest

Malo zezanja i ispalo je ovako :

...Voli ono što imaš, jer ono što voliš nećeš nikada imati...

Offline shadow_x

• Punopravni član
    • http://www.google.com
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #15 u: Svibanj 25, 2005, 00:38:00 prijepodne »

Ma to zbilja nije preveæ teško.. Samo moraš imati drugaèije mišljenje... ...i odma letiš .

eeee da. I ja sam jedan od tih. Sunce mu njegovo.

Totalni uzas, mislim da su to neki kompleksi u pitanju al dobro, nebi sad o tome. Samo sam to imao za rec

Offline Mario_B

• Punopravni član
  • Dob: 54 Lokacija: South of Heaven
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #16 u: Svibanj 25, 2005, 03:52:00 prijepodne »

no da, sad ste tu svi lijepo opened minded akvaristi tu na hrpi di vam je i mjesto pa svako lijepo s svojim kompleksima na svoju stranu....whatever, whenever kroz godinu, dvije, pet kad vam akvariji i iskustva sazriju mozemo komotno stavit te tankove na vagu, pa da vidimo ko je akvarist a ko levat.. do onda cemo vjerojatno ko do sad uzivat u ovakvim provalama, jel tako Ivice s krka?

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #17 u: Svibanj 25, 2005, 09:39:00 prijepodne »

[/QUOTE]

Mozda su clanovi ZNA SE !!!!

[/QUOTE]

nisu..članovi su uglavnom super, s nekima..pardon-većinom - se srećeš i ovdje svaki dan...radi se o administratoru s kojim se je Stina zakačio jer nema dlake na jeziku... jednim od dva..ovaj admin u postu iznad je po mojem mišljenju i iskustvu ok osoba, iako ga se s vremena na vrijeme uvuče u prepirke u kojima on uglavnom mora čistit tuđa ...... khmmm...opravdavat tuđe gluposti..ali o tome ćemo on i ja preko maila.. ako nemaš ništa protiv Mario?

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #18 u: Svibanj 25, 2005, 09:41:00 prijepodne »

[/QUOTE]

eeee da. I ja sam jedan od tih. Sunce mu njegovo.
Totalni uzas, mislim da su to neki kompleksi u pitanju al dobro, nebi sad o tome. Samo sam to imao za rec
[/QUOTE]

A i ti si administrator na eleganceu? Nisam znao...

Offline Mario_B

• Punopravni član
  • Dob: 54 Lokacija: South of Heaven
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #19 u: Svibanj 25, 2005, 09:59:00 prijepodne »
iako ga se s vremena na vrijeme uvuče u prepirke u kojima on uglavnom mora čistit tuđa ...... khmmm...opravdavat tuđe gluposti..ali o tome ćemo on i ja preko maila.. ako nemaš ništa protiv Mario?

ma ne sve 5, samo me jako glava boli... dobit cu bloody migrenu od sveg skupa...

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #20 u: Svibanj 25, 2005, 10:35:00 prijepodne »

A inače, koliko sam upućen, Stina je ovdje prolio malo žući jer je taj forum odnedavno zatvoren za javnost, a on je ostavljen s druge strane ekrana s objašnjenjem da je taj forum nadalje za osobne potrebe i prodaju (?..ok...mislim sve 5, svačije pravo) ...iakoStina misli da s tim imaju neke veze i PM-ovi (Privatne,jel, poruke) koje je on slao nekim članovima u vezi jeftinijih klaunova iz domaćeg uzgoja , a koji nisu išli preko vlasnika sajta..no dobro, njegovo pravo, opet sve 5...iako ako je zbog toga onda bi to značilo da su mu se čitale i proučavale Privatne, jel , poruke, što baš nije za 5 , al ajde...ono kaj nije ok, je da se Stini javlja da ga se tamo pljuje(da li to znači da će se sad blokirati svi osim najprovjerenijih članova ne znam nit me zanima- kao što se uostalom pljuje i cijeli ovaj forum , al dobro, ak je to tamo za osobne potrebe, ok, sve 5..iako bi trebao uzeti u obzir da ovdje pišu i članovi tog sajta pa bi se mogli i oni nekako naći povrijeđeni) i to poprilično, a on nema mogućnost da se obrani... Ovdje nisu blokirane ničije IP adrese ( ja recimo ne mogu gore od samog osnutka tog sajtajer imam fiksnu ip, iako bi bilo logičnije da sam nešto na samom sajtu i zgriješio ,jel, pa da me se blokira, no dobro, svačije pravo, sve 5, gdje nisam poželjan ne dolazim i to je to..-pardon-umetak- s posla, nedavno sam kupio komp pa od doma u principu mogu,ali..čemu ako se ne smijem logirati kao Vedran, kao i na svim ostalim forumima) , samo3 nicka ( zbog grubih kršenja pravila foruma, koliko god to nekima ne sjeda u logiku, pa pričaju okolo kako je ovdjecenzura na djelu ...uh...baš) pa se svatko može javiti ( pa i admin navedenog sajta) i obraniti, demantirati, poslat mene ili bilo kog drugog u rodni kraj ( jer ja ne tvrdim niti imam namjeru tvrditi da sam uvijek i bespogovorno u pravu...opet moram spustit, za razliku od nekih osoba) , pa mislim da nije u redu tako napadati svojeg bivšeg člana, koji je -da oprostite- bio član tog sajta JEDNAKO kao i ovog, Bobanovogi još nekih na kojima je redovito pisao i nije radio razlike među ljudima ni stranicama... dok ga se nije počelo javno vrijeđat...

toliko o tome od mene...slična iskustva imaju još neki ljudi, što se mene tiče mogu se oglasiti ili ne, ali meni se više ne da gubit vrijeme oko prepucavanja sad već podosta ljudi sa/oko/zbog 2 određene osobe ( da točno navedem imena Shadow, da se ne bi ponovo osjetio prozvanim? ) ajde, evo inicijala-B i J, da ne bi bilo zabune, tko zna znati će, tko nije upućen- nek mi vjeruje na riječ - i bolje mu je da ne zna....

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #21 u: Svibanj 25, 2005, 10:42:00 prijepodne »

Citat: Serrasalmus
iako ga se s vremena na vrijeme uvuče u prepirke u kojima on uglavnom mora čistit tuđa ...... khmmm...opravdavat tuđe gluposti..ali o tome ćemo on i ja preko maila.. ako nemaš ništa protiv Mario?

ma ne sve 5, samo me jako glava boli... dobit cu bloody migrenu od sveg skupa...

E, kaj se tiče ovog sve 5 - zadnji post sam pisao zadnjih sat vremena jer sam na poslu - da ne bi mislio da te zezam s ovim sve 5 iz svojeg posta (to nam je poštapalica u zadnje vrijeme na poslu)

uostalom vidi se da mi je post zbrda -zdola, jednako kak sam i ja više brda -zdola oko svega toga i svaki put kad krene...i iako znam da mi je pametnije šutit ponekad nekog vraga i moram reći , jer kad je sve krenulo, ja sam šutio a druga strana nije ( J) , pa su mi ljudi znali upadat sa pitanjima " zašto sam tako, ničim izazvan, reagirao i određenu osobu benirao" mda...

no comment...i mene hvata migrena...a mislim da se mi Mario u biti zamaramo sa stvarima koje se nas baš i ne tiču direktno...

Vedran over and out

Offline blue

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #22 u: Svibanj 25, 2005, 13:26:00 poslijepodne »

pa se svatko može javiti ( pa i admin navedenog sajta) i obraniti, demantirati, poslat mene ili bilo kog drugog u rodni kraj

Ajde da vidimo i to cudo,da vidim koliko ce ovaj post biti on line.Inace se ni ja ne mogu logirati na akvarij net preko mog kompjutora nego sam u internet caffeu.

Da krenemo od početka jer očito imate problema sa istinom.

ER-cije ime niti link se od početka njegovog osnivanja ne moze postati na ovom forumu je godinu dana bio otvoren forum.Jedino pravilo je bilo da svi daju točne podatke o sebi i da se lazno ne predstavljaju,to je pravilo i kome se ne svida ne mora se logirati.Ne vidim problem u tome kao sto vjerojatno ovaj forum ima svoja pravila koja se moraju postivati i tko ih ne postuje ukida mu se članstvo.Sasvim normalna stvar koja postoji na vecini on line foruma.

Na ER-u akvarij net niti bilo što sa akvarij netom nije bilo zabranjeno niti je word censor mijenjao linkove ili rijeci u nesto drugo.Do prije mijesec dana bilo koji link i ime sa akvarij neta se je objavljivao bez problema,sto na ovom forumu nije slucaj od pocetka nastanka ER-a,vec godinu i pol dana.

Medutim doslo je do ironije koja mi je zasmetala,sa jedne strane zabranjujete bilo sto sto je povezano sa nasim forumom a sa druge stranesvi vodeci ljudi ovog foruma su bili registrirani pod laznim imenima na ER-u.

To mi nije bilo problem vidjeti jer kao moderator HR.Aquatice imao sam pristup vasim IP adresama i odmah od početka sam znao tko je sakriven izalaznog imena.

Mozete li mi objasniti zbog cega zabranjujete vasim clanovima da doznaju bilo sto o ER-u na akvarij netu a u isto vrijeme ste vi bili registrirani natom istom forumu?

Cak nijednom od vas nije bio zabranjen pristup niti ste banirani sa ER-a zbog toga iako ste radili protivno pravilima i na vasem forumu je bilo zabranjeno spominjati ER,vecina vas je cak dala lazne e mail adrese koje se vracaju natrag na ER server zbog nemogucnosti dostave i to je prvi signal da je clan dao lazne podatke(nije mi jasno kako to ne znate pa ipak radite sa web forumima).

Počeo sam vas skidati sa foruma nakon prve frke koja inace nema nikakve veze sa mnom nego ju je počeo član vaseg i naseg foruma,ja cak nisam bio ni on line toga dana.Ja ne mogu kontrolirati sto odredene osobe pišu niti kakve su im namijere,u svakom slucaju ta frka nije imala nikakve veze sa mnom niti sa "politikom" ER-a sto vas naravno nije zaustavilo u nekontroliranom pljucanju na nas forum.

I tada sam vas banirao jer nema smisla da prkosite pravilima ER-a a sa druge strane pljucate na njega,takoder banirana su samo vasa lazna imena,Ars se je logirao pod svojim imenom i sa njegovom registracijom je sve bilo u redu,do nedavno.

Kao sto ne znate reci istinu o proslosti ne znate ni sada,Stina sada nije baniran zbog nekog slobodnog misljenja kojeg toboze nema na ER-u nego zbog toga sto je bio logiran pod laznim imenom,u biti on nije ni baniran nego njegovo lazno ime.Po vasem dobrom obicaju kritizirate nas gdje stignete a logirate se pod laznim podacima,ima li to smisla?

Sto se tice privatnih poruka kao administratori foruma vjerojatno znate da su sve privatne poruke kao i sve sto je napisano na stranicama nalazi u data bazi i svaki administrator foruma ih moze uvijek pogledati.

On je prodavao ribe i reklamirao ducan u kojem je radio,da li zabadave ili za novce ne interesira me.Koliko znam takve stvari nisu dozvoljene ni na akvarij netu,ne vidim u cemu je problem sto je onda baniran sa ER-a?

Ne znam zasto to nije radio na ovom forumu nego je koristio ER?Mozda zbog toga sto je tamo veca sansa da nades ljude koje se bave morskim akvarijima i reklamiras ducan u kojem radis(ili pomazes)?

Sto se tice uzgajivaca klauna,ja nisam htio pisati nista o tome jer je to covijeku posao ali vec kad me se proziva u vezi toga,netko bi mu trebalo objasniti sto znaci dogovor i sto su maloprodajne cijene a sto veleprodajne.Ako je dogovor bio da se na vecu kolicinu klauna dobije povoljna cijena onda b

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #23 u: Svibanj 25, 2005, 16:01:00 poslijepodne »

Auh..ko će na ovo sve odgovarat...u biti , pošto me se ne tiče sve iz texta odgovorit ću samo na ono što se mislim tiče mene i/ili sajta.

Pozdrav Bluereef...odgovori u textu jer mi je tak lakše

Citat: blue

Ajde da vidimo i to cudo,da vidim koliko ce ovaj post biti on line.Inace se ni ja ne mogu logirati na akvarij net preko mog kompjutora nego sam u internet caffeu.

Pošto imaš dial-up konekciju i ip adresa ti nije fiksna zbilja ne znam zašto , jer je malo teže staviti ban na cijeli otok...

Da krenemo od početka jer očito imate problema sa istinom.

..hmmm da...istina uvijek ima dvije strane (toliko sam naučio od svoje drage, pravnice) a i neki teoretičari propagande tvrde da i najveća laž postaje istina ako se dovoljno puta ponovi... dakle, ja ću ovo odgovarati po svojoj istini, koja je, vidi vraga, dosta različita od tvoje u većini slučajeva? i ..tko je u pravu?

ER-cije ime niti link se od početka njegovog osnivanja ne moze postati na ovom forumu istina..iako nisam bio upoznat s tom činjenicom što se skripte tiče (dok nije krenulo ono srxxx), znam da je to napravljeno više iz zafrkancije ,a ostavljeno bez volje da se makne nakon uleta jakih dečki koji su se prijetili batinama, bejzbol palicama , mafijašima isličnim glupostima, što smo popratili salvama smijeha i jednim velikim "ignore users" prema tvojem sajtu... da li je to bilo u redu od nas? ne znam što ljudi misle o tome, al sigurno da nismo imali namjeru stavljati link prema sajtu zbog straha (?) od batina...čovječe...

je godinu dana bio otvoren forum.Jedino pravilo je bilo da svi daju točne podatke o sebi i da se lazno ne predstavljaju,to je pravilo i kome se ne svida ne mora se logirati. sve 5 , kaj se mene tiče, čist ok Ne vidim problem u tome kao sto vjerojatno ovaj forum ima svoja pravila koja se moraju postivati i tko ih ne postuje ukida mu se članstvo.Sasvim normalna stvar koja postoji na vecini on line foruma.kao što sam već rekao-tvoje pravo i ne miješam se u to...

Na ER-u akvarij net niti bilo što sa akvarij netom nije bilo zabranjeno niti je word censor mijenjao linkove ili rijeci u nesto drugo.napisao sam već gore... Do prije mijesec dana bilo koji link i ime sa akvarij neta se je objavljivao bez problema, pa dobro, to mi je razumljivo, trebalo se svako malo spočitavat i sprdat, pa bi bilo bzvz da je bio stavljen word censor..iako mi nije jasno kako tiebi nije bilo jasno da se tako sprdaš i sa masom svojih članova..no dobro...sto na ovom forumu nije slucaj od pocetka nastanka ER-a,vec godinu i pol dana.napisao sam već gore...

Medutim doslo je do ironije koja mi je zasmetala,sa jedne strane zabranjujete bilo sto sto je povezano sa nasim forumom a sa druge stranesvi vodeci ljudi ovog foruma su bili registrirani pod laznim imenima na ER-u.

E viš tu se ne bih složio s tobom i moram napomenut da sad govorim za sebe... iako sam bio u iskušenju par puta kad sam dobivao screen shotove , ali nisam se želio zamarat i nisam imao tu upitnu čast da se prijavim na Elegance..... S posla ne mogu, no to znaš i sam ( pitanje- nisi valjda stavio ban cijelom IP rangeu? ) , a od doma imam dial up...ako nisi upoznat, preko dial up-a skoro pa nikad ne dobiješ istu IP adresu ( šanse su jako male), moj ISP je GlobalNET, browser je Mozilla Firefox 1.02...na stranicama sam bio, lijepo izgledaju, na forumu kao gost mi je bilo bzvz visit , a ulogiravat se i nisam htio kad mi je stavljeno do znanja blokiranjem adrese s posla da nisam poželjan..i opet velim- sve 5, tvoje pravo...

Još jedan input..pošto ima ljudi s oba foruma- pitanje njima- da li sam ikad ikome rekao da je elegance bezveze i da ne smiju ić tam ili je bolje da ne idu ...mislim da ima p

Offline moto

• Punopravni član
kupujmo hrvatsko?
« Odgovori #24 u: Svibanj 25, 2005, 17:09:00 poslijepodne »

a zakaj su mene izbacili sa nekakve stranice elegance...reef, a imao sam samo jedan post i samo sam čitao.......... mislim da je to privatna prčija kolko ja mogu zaključiti sa strane, a ako nekome nije jasno neka dođe u dubravu da mu se objasni.....

ne znam zakaj si tolko razbijate glavu....

...da bi nešto zavrijedilo da se oko toga razbija glava, treba biti veliko samim time dostupno svima, cijenjeno i nadasve profesionalno, a to ova situacija nije....

dajte ljudi za*ebite spiku i odite na pivu, a svako nek si kroji kak god hoće...Edited by: moto
Vraćam se odmah - Godot