Srpanj 19, 2025, 23:40:28 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: transport odraslih riba  (Posjeta: 948 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cann

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
transport odraslih riba
« u: Kolovoz 17, 2010, 20:35:27 poslijepodne »
čital manje više sve teme, al sad je malo onak toplije pa da priupitam iskusnije..ribe su odrasle veličine oko 20cm, trebale bi za zagreb od mene, cca 3 sata vožnje..busom
savjet prosim lijepo kak ih transportirat najbezbolnije i najsigurnije..hvala :)

Offline smileyzg

• Punopravni član
Odg: transport odraslih riba
« Odgovori #1 u: Kolovoz 17, 2010, 21:50:37 poslijepodne »
savjet? ulovi nekog s autom ko ide iz VŽ za ZG... jer po meni je bus mučenje... ak ti nije hitno, mogu ti ih i ja prepelat idući put kad dođem u VŽ  :up:

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."

Offline cann

• Punopravni član
Odg: transport odraslih riba
« Odgovori #2 u: Kolovoz 17, 2010, 22:04:14 poslijepodne »
savjet? ulovi nekog s autom ko ide iz VŽ za ZG... jer po meni je bus mučenje... ak ti nije hitno, mogu ti ih i ja prepelat idući put kad dođem u VŽ  :up:
jep..to mi je jasno..al i kad bi bilo moguće, radimo u suprotnoj smjeni, pa onda nikak ne mogu do njega (znat će on na koga mislim  :D ), a opet ga gnjavit da smjesti negdje te mrcine, mi je onak malo neozbiljno i previše za tražit od nekog..ma hitno mije za riješit ovaj tjedan..jer....ostat će tri točkice  :D
ma stavit ću ja njih u velike vreće za zelje i svaku posebno, pa u kutiju, stavit im oxy tabs unutra i valjda bu sve ok, a k tome će ić ujutro..ak nekaj ne smislim drugo  :(

hvala ti na ponudi za prijevoz  :zagrljaj: :zagrljaj: