vezano za temu dvao si gupijima artemiju ?
njima to nije potrebno od prvog dana kad se rode mogu da jedu obićnu hranu neke manje granulacije
Odrasla artemija je odlicna hrana samo u slucaju da tocno znamo cime ju hranimo, odnosno, artemiju je potrebno nahraniti pravom hranom oko sat vremena prije "zetve" kako bi te nutritivne vrijednosti prosljedila ribama, jer sama za sebe nema nikakvu nutritivnu vrijednost.
Ja sam upravo uzgojila jednu odraslu artemiju sasvim slucajno
Nemam pojma kako je odrasla jer ju nisam hranila nicime a cak ni ovih obicnih algi nema u vodi... sada sam ju pocela nadohranjivati hranom za koralje i smrvljenim tabletama (spirulina).
to znaći da nemoram da ih uzgajam svaki dan nanovo neg jednom roknem u kanister od 20 l mnogo jaja i izlježem ih pa ih samo nadohranjivam ?
hmmm .. ja sam ćuo obrnuto vele izlježeš oda prva dva dana nešto vrijede to jest nutrivna vrijednost postoji kasnije ne ... isto tako vele svaki dan ih uzgajat nanovo i hranit ribeke time pa ako je tvoja teorija toćna onda si pravim akvarij sa artemijiom odmah kad se izlegu ribice tu uvjek imaš fore dva tri dana taman za artemiju nek potraju 10 dana koliko mi treba ja prezadovoljan da se neprcam svaki dan