Kolovoz 17, 2025, 05:22:56 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Ancistrus ne jede !?  (Posjeta: 1323 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ante08

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Ancistrus ne jede !?
« u: Kolovoz 08, 2010, 10:55:42 prijepodne »
Ancistrus mi nikak nece jesti!  Imam hranu u listicima i tablete za ribe dna, a on ih nece ni pogledat. Sam visi po staklu i cucla.
Stavljao sam i prokuhanu tikvicu ali nista.
Vizualno nisam primjetio na njemu nista cudno, dobro izgleda.
Akvarij je dobro zacikliran, ima malu pećinu među kamenjem gdje se sakriva i panj na kojem nekad bude.

Ima netko ideju?

Offline Esseker

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: Ancistrus ne jede !?
« Odgovori #1 u: Kolovoz 08, 2010, 11:58:29 prijepodne »
mislim da se on dovoljno nahrani od algi koje se nalaze po akvariju i drvetaiz kojeg izvlači hranjive tvari,makar mi je čudno da neće na tikvicu moj je lud za njima.

Offline luka 33

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #2 u: Kolovoz 08, 2010, 13:00:24 poslijepodne »
moji isto su ludi za tikvicama...ja ubacim svaka 3-4 dana po 3 deblja koluta tikvice i njih svih 16 navale...i tikvice odu u roku pol sata...

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #3 u: Kolovoz 08, 2010, 15:24:22 poslijepodne »
Moj nije htio tikvice,pa ih više ni nedajem,ali voli tabletu spiruline kad ubacim,onda se raspameti.

Offline Ante08

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #4 u: Kolovoz 08, 2010, 23:30:21 poslijepodne »
Moj nije htio tikvice,pa ih više ni nedajem,ali voli tabletu spiruline kad ubacim,onda se raspameti.

Te tablete imam i ja, ali nista. Stavim ih pred njega, nece ni pogledat :(

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #5 u: Kolovoz 13, 2010, 20:22:13 poslijepodne »
nemoj mu niš stavljat  tjedan dana   pa ćeš  vidiš  kako će da jede  a u ostalom oni  su noćne ptice  pa bi trebo po marku vidjet jel jedu ili ne    iskreno ja neke svoje nisam vidio odkako sam  ih ubacio u akvarijum a imam ih poprilićno nebi se  ja mnogo zamaro s time    ubacio bi manje hrane d ne trune  recimo  svaki 3 dana  i ćao   jer ako imaš panj  ili bilo kakvo drvo    oni i to jedu pomalo  ma kad malo bolje razmisliš  oni uvjek jedu nešto 
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline nikkka33

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
  • pozdrav iz šibenika
« Odgovori #6 u: Kolovoz 18, 2010, 11:38:54 prijepodne »
ne zabrinjavaj se.ja moje ancistruse ne vidim danima ali baš danima.ne hranim ih ništa posebno.čak sam vidila da imam i pomladak od nekih 2 cm,znači da su i oni od nečega narasli a vječno su ispod panjeva preko dana jer su to noćne strvine.do jučer u drugom akvariju su mi bili samo koriji koje sam isto hranila svaka 2-3 dana pa su skakali i ostavljali dva puta mrijest..zato se i zovu čistaći..uvijek nešto njuškaju i naći će već oni sebi za papanje..

Offline duby

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • anćiman
« Odgovori #7 u: Kolovoz 19, 2010, 13:12:41 poslijepodne »
nemoj mu niš stavljat  tjedan dana   pa ćeš  vidiš  kako će da jede  a u ostalom oni  su noćne ptice  pa bi trebo po marku vidjet jel jedu ili ne    iskreno ja neke svoje nisam vidio odkako sam  ih ubacio u akvarijum a imam ih poprilićno nebi se  ja mnogo zamaro s time    ubacio bi manje hrane d ne trune  recimo  svaki 3 dana  i ćao   jer ako imaš panj  ili bilo kakvo drvo    oni i to jedu pomalo  ma kad malo bolje razmisliš  oni uvjek jedu nešto 

u  potpunosti se slažem, anćiji su jedine ribe koje me ne zabrinjavaju a ujedno su više nego korisni i vrijedni  :klap:
L-010a, L-134, L-144, L-180,ancistrus long fin, L-191, L-201....