0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Akvari ti je super samo bi ja stavio crnu pozadinu
poznat mi je ovaj skalar kađ će doći veći aq
koliko je to litara?
Citat: marijofil - Kolovoz 05, 2010, 10:20:05 prijepodnepoznat mi je ovaj skalar kađ će doći veći aqkada mi riješiš poklopac
Citat: nikica1978 - Kolovoz 05, 2010, 11:04:24 prijepodneCitat: marijofil - Kolovoz 05, 2010, 10:20:05 prijepodnepoznat mi je ovaj skalar kađ će doći veći aqkada mi riješiš poklopacako ne nađemo ništa za normalne pare napravimo da od materijala kao postolje[/quote vidio sam na forumu je netko kupio atmanov poklopac 100x40 sa rasvjetom a nemogu sad naći di je taj post a cijena je bila ok nekih 750 kn
pitaj u aqua terri za cijene poklopaca oni imaju neke iz češke
ili ako se nađe nošto još jeftinije
zašto ga nebi sam napravio malo alata vremena i dobre volje i prolaziš najjeftinije, zabaviš se i radiš ga po svom guštu malo mašte i eto
Citat: crveni borac - Kolovoz 06, 2010, 15:27:45 poslijepodnezašto ga nebi sam napravio malo alata vremena i dobre volje i prolaziš najjeftinije, zabaviš se i radiš ga po svom guštu malo mašte i etonebi ga radio npr.od nekakvih iverica i slično a mogu ga napraviti recimo od forexa ali sam izračuno s materijalom i rasvjetom me izađe nekih 100kn jeftinije od juwela i na kraju sam odlučio da uštedim za juwelovog novog ili kakav polovni ako naleti
Citat: nikica1978 - Kolovoz 06, 2010, 19:24:55 poslijepodneCitat: crveni borac - Kolovoz 06, 2010, 15:27:45 poslijepodnezašto ga nebi sam napravio malo alata vremena i dobre volje i prolaziš najjeftinije, zabaviš se i radiš ga po svom guštu malo mašte i etonebi ga radio npr.od nekakvih iverica i slično a mogu ga napraviti recimo od forexa ali sam izračuno s materijalom i rasvjetom me izađe nekih 100kn jeftinije od juwela i na kraju sam odlučio da uštedim za juwelovog novog ili kakav polovni ako naleti tvoja volja al samo uđi u pod forum URADI SAM pa pogledaj temu "poklopac od pleksiglasa" i vidi šta je hento napravio za 150 kuna za svaku pohvalu