vidli bumo kak bu raslo..sve to skupa..filter je ono podno čudo i ima protok powerhead od 300/h, i ono kaj vidim poprilično jako tera vodu..ma htio sam radit sa zemljom, al je bilo prebrzo..mada sam mislio i radit kompromis, mijenjat svaka 3 dana vodu, pa da imam kvalitetnu podlogu, al hebat ga, em sam ga sinoć počel slagat oko 10 navečer i fakat mi se nije dalo sad ić ispirat zemlju..a pošto jepodni filter onda bi ga moral "obuč" u neku mrežicu za komarce, mada sam si sve pripremil, al nije bilo volje

..
a kaj se tiče debljine, možda i jesam malo previše stavil, a riccija je kriva, jer je na debelom kamenju, pa sam ga htio prekrit, a šljunak je granulacije od 1-2 mm, a opet sam moral sa debljim od 5 mm prekrit podni filter, pa se eto tu sve izjalovilo

..
a podloga, kaj sad..budem probal kroz tjedan dana, kak sam i napisal samo sa osmokotom u podlogu i sa jbl tableticama, pa bumo vidli..i da voda je destilirana sa pipovačom, pa je tvrdoća vrlo niska, 12 litara destilirane i 4-5 litara pipovače..