Srpanj 22, 2025, 11:40:40 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: izbor bilja  (Posjeta: 686 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline crveni borac

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
izbor bilja
« u: Kolovoz 02, 2010, 22:47:07 poslijepodne »
Pozdrav objavio sam prije par dana da sam nabavio akvarij od 240 litara sad sam ga očistio i sredio počeo bih nabavljati biljke za početak sam nabavio granu vinove loze koja se natapa već dva dana i protezat če se skoro preko cijele dužine akvarija sad me zanima šta da stavim okolo nje želio bih napravit nekakvu zavijesu u pozadini a okolo kao mahovinu il nešto tako da pokrije jedan dio nje al ne cijelu i šta stavit sastrane vidio sam prekrasnih akvarija na forumu al nekužim se baš u nazive bilja pomogli ste mi za mali akvarij pa se nadam pomoći i za ovaj samo da bilje nije prezahtijevno a da se malci mogu sakrivati jer mislim da če ga večinom popunjavat živorotke jer ih imam dosta i odraslih i mladih svih vrsta iz vlastitog uzgoja i one su mi najdraže jer smatram da je svaki uspiješan mrijest i odgoj mladih znak da radim kako treba naravno uz vašu pomoć i usto nisu prezahtijevne :caga:

Offline hento

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Odg: izbor bilja
« Odgovori #1 u: Kolovoz 03, 2010, 07:44:22 prijepodne »
Visoke cryptocorine i vallisneriju u pozadinu, javansku mahovinu po granama, anubias u podnožje grana i sagitariju subulatu naprijed. Moreš još opičit tu i tam koji kamen i blago ga omotat mahovinom za extra mjesto za skrivanje za malce.
Never underestimate the power of the Dark Side

--- Koprivnica ---