Lipanj 09, 2025, 12:24:37 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: Fleksariji  (Posjeta: 2047 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nemo123

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 30
    • moja priča na blogu :)
Fleksariji
« u: Srpanj 30, 2010, 21:42:48 poslijepodne »
Nisam primijetila temu (što ne znači da je nema).. pa evo da otvorim onda jednu, jer sam sigurna da ima još nekih koji možda imaju pitanja ili prijedloge, pa da se ne otvara puno novih tema nego da to možemo sve staviti tu. Ok? ;)

Dakle, ja sam namjeravala povesti Cal sa sobom na more i tamo joj složiti fleksarij da si uživa na suncu. E sad da vas pitam par stvari. Kao prvo, ima li netko za preporučiti neki dućan u kojem ima za kupiti fleksarija već gotovih? Gledala sam ponešto po internetu i tako, ali sve mi se to čini nekako jako skupo  :down:
Ja bih njoj voljela sama napraviti fleksarij, odnosno, ne cijeli, ali možda bi se moglo složiti to od neke veće kutije..? Pa ako otvor zagradim mrežicom ili stavim neki poklopac, je li joj to dovoljno sunca i svjetla? Ima npr onih velikih (baš velikih) sklopivih kutija, pa sam mislila ako joj unutra složim neke grane i kamenje koje pronađem tamo na moru (i očistim, naravno), složim joj poklopac sa mrežicom... bude joj to bilo dobro, kaj mislite?
Sad nemam sliku da vam pokažem na kaj mislim, ali nadam se da ste skužili.
Kakva mreža je najbolja za to? (Calypso je bradata agama, ako netko još možda ne zna i ako je bitno za odgovor)

Offline Kruno

• Punopravni član
Odg: Fleksariji
« Odgovori #1 u: Srpanj 30, 2010, 22:28:44 poslijepodne »

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #2 u: Srpanj 31, 2010, 11:21:31 prijepodne »
Ja sam upotrijebila stari kavez od kunića i bradonja uživa. Žice su gusto postavljene i ne može vani, tako da mi je baš super poslužio. Pa ako ti netko ima kakav stari kavez nek ti posudi ili si ga kupi jer će ti trebati svake godine.

Offline nemo123

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 30
    • moja priča na blogu :)
« Odgovori #3 u: Srpanj 31, 2010, 15:11:59 poslijepodne »
Hvala na prijedlozima :)
Nisam se uopće kaveza sjetila :D Raspitat ću se ima li netko od mojih.. a ako ne budem joj kupila  :up: