opet ja

ugrabio sam jedan sump koji bi mi odgovarao po dimenzijama, ali je imao zalijepljena gornja pojacanja koja su, osim nepotrebna, i jako suzavala korisni prostor... Silikon je Saudal, i ne da se drzi nego je za popeezdit, bojao sam se da cu nesto slomit, npr najvecu stranicu

Kako su pojacanja bila slijepljena tik uz staklo, bez "fuge", nije se moglo provuci ni skalpel ni nista dovoljno tanko a opet cvrsto, ali evo, mozda nekome pomogne... jedna licna od celicne sajle, pomocu klijesta ili pincete se provuce izmedju stakla i pojacanja... i proreze sto vise, dokle god ide...
Onda na scenu stupa nesto jace, a to je pukim slucajem zavrsilo kod mene, onaj isti susjed roletar sto mi je dao dijelove za podizac rasvjete, dao mi je i ovakva dva "adaptera" - tanki celicni lim koji se ucvrsti za vreteno rolete, a ovaj siroki dio se spoji na samu plasticnu roletu... i moram priznat da je s ovim islo kao od sale, jest da je trebalo dosta snage za prorezat na mjestima gdje su dupla (uzduzna i poprecna) pojacanja, ali sve je odradilo bez frke... drago mi da nisam nista slomio, a s druge strane, opet zabavan vikend, doduse sa skracenim radnim vremenom zbog kise

evo par slikovnih