Kupio sam Serin Nematol. Ima netko kakvih isustava s tim?
Piše ovako:
1ml na 40L vode
Ukoliko se voda zamutila nakon tretmana, promijenite 80% vode.
Nakon 3 tjedna ponovnom postupkom možete uništiti i ličinke koje su se u međuvremenu izlegle.
Zanima hoće li mi to pobit bakterije u filteru i kako djeluje na biljke?
Svaki savjet dobro je dobrodošao.
To sto si kupio "Sera Nematol"mozes isipati u kanalizaciju da ne ubijes ribe do kraja,tebi kako sam naveo treba flagellol,a ne nematol on nema efekta kod lijecenja hexamite,ovo je vise za crijevne nematode tipa capillaria i oxyrude,tako da nemoj dodatno trovati ribe ako im vec ne zelis pomoci,a bilo ti je napisano sto da kupis.
Na svim uputama lijekova pise jel ubijaju bakterije i kako djeluju na puzeve i bezkraljesnjake,tako da procitaj upute od pocetka do kraja!!!
Nemoj krivo shvatiti,ali napisao sam sto da ucinis,isto kao sto su i ostali clanovi ustvrdili i takodjer te savjetovali,ti si napravio nesto sasvim 10-to,pa cemu onda trazis savjet??
Mozda zvuci malo grubo ova posljednja recenica,to mi nije namjera,ali samo da ti ukazem na gresku,dao si za lijek ???kn,a ribama nisi pomogao nista,to je poanta recenice,a ne neko pametovanje i sl.
Nabavi nesto od navedenih lijekova i na posao izljecenja riba,javljaj kako napreduje