Kolovoz 03, 2025, 22:52:59 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Dodatna stream pumpa za ciklidarij  (Posjeta: 1153 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ascar

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Dodatna stream pumpa za ciklidarij
« u: Srpanj 23, 2010, 12:13:23 poslijepodne »
Počela me kopkati ideja o dodatnoj stream pumpi za novi setup... Do sada mi nije trebalo jer imam Fluval FX5 koji ima pumpu 3500 l/h i cirkulaciju od 2300l/h i filtrira akvarije do 1500l, a s obzirom da ga ja imam na 300 litrašu, bio je overkill. No, budući je tu sad hrpa kamenja, hrpa riba... U biti, ideja mi se sviđa i ne sviđa jer sam sad složio sve tak da se skoro ništa od tehnike ne vidi (samo povrat filtera), a ne gleda mi se niti hrga od crne plastike na boku. Kak sad stvari stoje, jednu mlaznicu povrata sam uperio u površinu i ona fino mreška, a drugu da tuče po dijagonali akvarija. Normalno, sad kad je sve prazno, sve je cool, ali mislim si za posle... Što mislite, treba li tu još struje? Ili možda prijedlog za drugačije usmjeravanje mlaznica?

Plz help!  -?

Offline Ja,Boro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Dodatna stream pumpa za ciklidarij
« Odgovori #1 u: Srpanj 23, 2010, 12:37:16 poslijepodne »
ma to ti je ok..kako si napisao :)...uostalom, vidjet ćeš kad napuniš tank ribama i kad narastu i počun kenjat da li treba intervencija u obliku stream pumpe ;)...do tad chill out men ;)...pozzzz
..imao sam puno riba...al samo je jedna-Ciklid riba!!:)

Offline Ikota

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Zagreb, Sv. Duh 0959152157
« Odgovori #2 u: Srpanj 23, 2010, 12:50:44 poslijepodne »
ma to ti je ok..kako si napisao :)...uostalom, vidjet ćeš kad napuniš tank ribama i kad narastu i počun kenjat da li treba intervencija u obliku stream pumpe ;)...do tad chill out men ;)...pozzzz

Slažem se!  :up:
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Offline Ascar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #3 u: Srpanj 23, 2010, 12:55:54 poslijepodne »
Point taken! Instant chilling mode  8)