danas mi se desilo neš neobićno naime pošto mi je mrijesni akvarij sa l 201 obrasto puževima

e sad ubacio sam tu helene al pošast je tolika da nisu mogle baš mnogo uradit gamad se množi nevjerojatnom brzinom
e naravno imam ja tu svog jokera u rukavu izvlaćim tri izgladnjele botie velićine od 12-16 cm, mrcine ono bukvalno
odma su se bacile na poso poćistile prednji dio akvarijmuma da bi im i sve pirane zavidjele na proždrljivosti

poslije se bacile an pećinice e tu je problem .. naime ko što sam ih opiso mrcine kapitalci ma predebeli stvorovi jedna se zaglavila u cijevi a što je najgore ispred je bio jedan L 201 ZNAČI JADNIK JE OSTO ZAROBLJEN U PREDNJEM DIJELU PEĆINE , ja onako poglup nisam odma skužio već sam bio vanka sa djecom išo im kupit kavez za hamstere ( biće hrane za moje reptile

)
e sad najgori problem je što se oko botie stvorio neki sluz nećete vejrovat u kojim kolićinama da je to sve ljepo poćelo da guši mog L 201 iiskreno rećeno da je ona jedna ekspreso šalica za kavu bila puna te sluzi kad sam odštopo pećinu , naravno L 201 JE OTEGO PAPKE jer oćigledno nije mogo da preživi u toj sluzi ,koja je inaće bezbojna onako nešto nalik na gelu za kosu te gustoće , sad glavno pitanje je pošto znam da
botie nemaju ljušture i nisu zaštićene jel ta sluz neka vrsta zaštite ili koji je to vrag ? i naravno jel se kome što desilo ikad ja inaće botie ove imam skoro dvije god nikad mi se to nije desilo