ljudi, lažna uzbuna
izgleda da su "jaja"
zapravo tableta za gnojenje korjenja biljaka koja je isplutala i rastopila se
UBIT ĆU SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma bit će već jaja (pravih), ne brini se ništa

ako ne prije, a onda kad se vratiš s mora i preuzmeš brigu nad mojim promiskuitetnim kardinalima

. od njihove će ti se ikre cijeli akvarij udebljat

samo - mali savjet. iako se čini da je Niggy u pravu, daj ti za svaki slučaj pričekaj još dan-dva. možda se iz ovog neidentificiranog ikrolikog objekta ipak nešto izlegne. bilo bi šteta da ga frkneš sad van, a kad tamo ipak nije tableta nego buduće ribe.

,Corydorasi lijepe ikru na biljke i na staklo od akvarija,žumanjak od jajeta možeš odvojiti sirov i dobro ga uzmutiti i davati ribama na kapaljku,žumanjak staviš u posudu pa u hladnjak da se ne pokvari,može stajati 3 dana bez problema....neki akvaristi kuhaju tvrdo jaje pa onda isti postupak,ali eto moj savjet je da kuhano jaje brže prlja vodu....također s oba dva načina trreba biti posebno oprezan,zašto?-jer se žumanjak veze za čestice kisika i na taj način prljaju vodu i oduzimaju dragocjeni kisik iz vode,eto nadam se da sam nekome pomogao 
hvala ti Dario, sigurna sam da će pomoći ne samo mojim malim kardinalima, već i mnogim generacijama pristela, corya, mikrorazbora, a možda i pokojoj tableti za gnojenje bilja