Cannibal,raci sad razliku između danasnjih staffova i pitova ??
Reci cu da nema razlike,od instinkta,pa na dalje potpuno potpuno isto,skoro sve osim male razlike u izgledu
Sto se tice ponasanja i problema pri odgoju potpuno ista stvar,tako da je tu samo razlika u imenu
Danasnji staffovi i pitovi idu u smijeru savrsenog cetveronoznog prijatelja
I ja sam se prvotno bio zaljubio u staffa,jer uglavnom se njih moze vidjeti po kvartovima,i na prvi pogled bas ta snaga,lijepota ma nemam pojma savrsen pas,i znao sam da ga zelim imati
Pit bulla sam samo uzeo jer je staff zakonom zasticen,a pit nije,zbog toga je odluka pala na njega,jer sam znao da ce biti teze i sa ljudima i svima,ali ja sam bio spreman na borbu i dalje sam da pokazem i dokazem kakav je stvarno pit
Dobro si reko da je Kan moj prvi pas,mi smo imali pse,ali nikad kao Kana,to su psi bili na lancima,i nikad se nitko nije bio posvetio radu sa njima,ja sam bio jos premlad,a poslije 15-16 moje godine ih vise nismo imali do prije godinu i pol kad je doso Kan
Ja sam krenio sa Kanom od nule,znaci sve procitano pogledano na netu,pripremano dvije godine na drugim psima,kako zasto,i milion pitanja,na sva sam moro znati odgovor prije nego sam se upustio u ovo,i naravno na kraju mozda i najvaznije,pronalazak dobrog i kvalitenog steneta,sa dobrim roditeljima
Nadalje,ja ne zelim da itko blizu mene sa bilo kojim psom uci sve iz pocetka sam,kad te neke stvari ja mogu pokazati iz svog iskustva
Uvijek kazem,teze je teziti cilju kad ga ne vidis,nego kad ti ga netko pokaze,onda znas di treba ici
Ikotu kad sam upozno,kad je vec uzeo stene,bio je bas onako nesiguran dali je dobro postupio,dali je to pas za dijecu i dali ce on njega moci odgojiti
Sad kad ga vec pogledam njega i malog Rona,potpuno druga slika od one kad sam ih vidio prvog dana
Drago mi je da je zatrazio pomoc,i uvijek cu biti na raspolaganju ljudima koji to zele
Nisam popio pamet cijelog svijeta,ucim svakim danom,i drago mi je kad mi netko da sansu da skupim jos jedno iskustvo vise,a da ne pricam o trenutcima provedenim sa tim malim haharima
Također znam da vlasnike koje usmijerim na pravi put sa njihovim psima,da jednog dana nece osvanuti na naslovnici