gwy u neku ruku se slazem s tobom ali opet....u kvartu imam jednog poznanika....klinac odnekih 14 god. ima pekinezera od kad je bio stene i pas ga doslovce ugrize kad mu se neki postupak vlasnika ne svidi

tako da mozes udomiti cudoviste ali ga mozes i sam stvoriti a sad da je lakse sa stencima....je onima koji znaju...iako da nemam druge kucne ljubimce uzela bi odraslog pesa, prevec je tu ribanja poda za moja bolna leda

.
gore je netko dao dobar prijedlog ako mu se svidi neki pas u azilu neka ga sece i upozna se s njim tako moze vidjeti da li je pas za njega ili ima problema u ponasanju koje on sam ne moze rjesiti....ali opet nitko ti ne garantira da stene nece razviti neke probleme tipa agresija i sl (ovisi o vlasniku ofc ali ako je pocetnik sve je moguce).
pocetniku je definitivno lakse ako dobije gotovog normalnog psa.....pricam iz iskustva jer sam setala pese u kvartu

jos jedan dobar savjet ti je da ako imas nekog susjeda koji ima psa dogovoris se sa njim da ides u setnju....ok je sad ali kad krenu kise, mecave i sl, mozes susjedu i pomoci oko psa, brisat mu cape kad se vratite iz setnje, davat hranu kad treba, cesljat i sl...tako nekih dva do tri tjedna ako izdrzis spreman si za psa

u mom klubu postoji jedna izreka prvog pesa uvijek sj..., drugi ispadne ok a treci je tek ono sto bi trebao biti

i za kraj evo vam jedna slikica od moja mala tri cudovista