ma znam
svi smo mi ljudi i imamo dobre i lose dane

isto tako s obzirom da ih imam tri znam da je svaki razlicit bas zato kad odabires psa moras paziti da li je karakterno za tebe ili ne
po tvojim pricama mi se cini da je retriver dominantan a ako nemas toliko snage i vremena znam da ti to pretstavlja problem
ja recimo volim dominantnije jer kad nesto zgrijesi i kad zaurlam ne zelim da bjezi naredna dva dana

a ne da moram kao sa scarom muci buci jer ako ga krivo pogledam podvit ce rep i pobjeci doma

ako prenaglo krenem leci ce na pod i dici sve 4 u zrak

ali zato doma cim ga pogledam skace u krilo da ga mazim

doduse dragi tvrdi da sam ih razmazila ali kaj sad moram imati i kojeg kucnog ljubimca

mozda se ne slazes sa nekim metodama ali netko tko uzme 40 pasa koji su pretezno zlostavljani i vecinom izvuceni iz borbi pasa, pa ih stavi u isto dvoriste bez da se oni zakolju medusobno neki vrag i zna o tome sto radi
ako ce ti biti lakse mogu pobrisati onaj dio di sam napisala da sam vidjela kod cezara

btw nigdje nisam spominjala hranu

a i da jesam uvijek imas u DMu one pastete za pese....frendica koristi a pas joj se davi u tome
i ako ima i ako nema zube korisna stvar
napisala sam samo da ju odneses i pustis da se vrati doma ..... mozda pokrene neki kliker u glavi pa se oslobodi naravno ti drzis drugi kraj lajne cijelo vrijeme