Ja volim imati pse da spavaju uz mene u sobi... osim sto ih tako imam pod okom i oni su mirniji. Ali krevet? Uh, jednostavno ne podnosim ni svoje dlake na jastuku, mislim da bi totalno podivljala da imam tonu bijelo-crno-smedjih dlaka po postljini. Ono... probudim se s brkovima a zaspala bez

Ne ne... imaju svoje tepihe/dekice/kosare na podu pa im nis ne fali. Jedino neznam kako da maminog naucim da spava na podu, on od rodjenja spava na krevetu s mamom

Sad spava u drugoj sobi na praznom krevetu pa mi ne smeta.. ali nadam se da ce moci biti s nama u buduce, samo dlake... uh.
ako me puste unutra 
unutra nema lajanja!!!
Ma ja lajem samo kad me ignoriraju

Inace, mali je prekjucer dobio lijepe 3 ugrizne ranice ispod oka... malo nasa greska, malo nepaznje, malo neistrcanog retrivera i malo nervoznog pincha i eto ishoda... Morat cemo ga sedirati da se to ocisti jer je zivac i jako se boji veterinara. Sad smo odlucili povezati ugodno s korisnim (odnosno neugodno s jos neugodnijim) pa cemo odmah izbrusiti zube (za 5-godisnjaka ima uzasne zube!), i - kastracija!! Planirala sam to tek na jesen ili cak zimu, ali ne zelim ga uspavljivati 10 puta... sada ili nece biti... pa bude sada. Samo me strah jedne stvari... cannibal to bi ti mozda mogao znati... mali od malena kaslje cim trci malo... onako ustrci se i pocne kasljati. Grlo nije, mnogo puta smo gledali... i meni sad palo na pamet da nije srce? Sedacija sa problemima sa srcem? Ajme, sad me malo strah, kako bit siguran da je zdrav po tom pitanju?