Mislio sam da nema šanse da izdrži, i da će ga već prvu noć kad legne u snu nekaj izgrist.
Međutim frajeru u sobu kad začori dolazi čovjek da bi pazio kako mu se ni jedna zmija nebi uvukla u krevet 
Ja sam mislio da je to ona fora, gde je on samo danju sa zmijama, a noću se one zatvaraju, jer se
poduhvat ne zove "120 dana i
noći", već samo "120 dana u sobi sa otrovnicama"...
al brijem da mu nevrijedi to sto je dobio prije , mislim da pomaze samo nakon otrova, onda bi i vrba i el djapo bili cijepljeni ...
Postoje likovi koji zbog svakodnevne mogućnosti da budu ujedeni rade sebi imunizaciju, koju je prvi
počeo da upotrebljava amerikanac Bill Haast, koji je 172 puta ujedan od strane naj opasnijih svetskih
otrovnica, i eto, Legenda od dekice će ipak u Decembru ove godine proslaviti svoj 100ti rodjendan!!!
Princip je jednostavan, otrov se razblaži u odredjenom procentu u fiziološkom rastvoru, na početku
više, pa postepeno sve manje, i jednom mesečno se to sebi ubrizga u debelo meso... Organizam
vremenom stvori imunitet, koji nije stalan i zato se tretman mora ponavljati svaki mesec, tako da ako
dodje do ujeda, svakako dodje do odredjene reakcije tela, i nije da je sve Ok, ali nema opasnosti od
teških nekroza, amputacija i smrti...
A čak se može i "zaraditi", jer onda možeš svoju krv i anti tela koja iz nje izvade, prodavati kao serum,
što je i Bill H. par puta uradio... Šalim se malo, naravno

...