bez sumpa, hiljadu bočica i skupih streemera. Dodajem jod i maxicoral A i B. Doljevam kišnicu. Ima samo 4 lampe od 80W na 2,2 m dužine. DIY mjesečinu, 1x powerhad 1800l/h koli pokreće strujanje vode u cijelom akvariju i 2x pow.h. 1800 l/h za skimanje površine i skimer koji sam napravio od kanalizaciske cijevi. Koristim rowu, šećer i povremeno ugljen.
Od tropske živine ima; žuti tang ,šestoprugi grgeć, dvije piđame i dva klauna, demzela, klaun goby (zeleni sa crvenim točkicama) ....3molija...tvrde i meke koralje te alge..
a od jadranske ; pjevčića i slinguricu, zmijače obične i dlakave, dvije vrste rakova samaca, moruzgve, leževi...
Postav je pretežno keramika sa 10-20 % jadransko- tropskog kamena. Cilj mi je bio složiti jeftin i lako održivi sistem bez previše komplikacija i teških mudrosti. Iako mi je početak bio prognoziran sa brzim i bolnim svršetkom ,nije tako, barem za sad. Mislim da je tajna u velikom sistemu koji podnosi manje propuste tipa 32 stupnja celzijevih i par krepanih ježeva (ljetos dok sam bil na moru)
More mijenjam rijetko, svaka 3-4 mj. sa jadranskim morem.