Di ga ja mogu dobit besplatno ili bilo kojeg drugog pitona ? =)
Kad zvekneš onoliko love koliko sam ja, onda možeš razmišljati o poklonima.
U ono vrijeme kada sam uvezao prve morfove, između ostalog, trebao sam dobiti dvije ženke Pastela.
Jedna od njih je bila nevjerojatno teška za hraniti i nije baš najbolje napredovala.
Nakon nekog vremena, koliko - toliko smo uspjeli uspostaviti redoviti ritam hranjenja, međutim, ona nikako nije prelazila 1300g.
Kako kod mene vrijedi pravilo o minimalno 1500g, nisam se zamarao o parenju i čekao sam da dođe do te donje granice.
Nakon tri godine provedene kod mene posumnjao sam da je ona zapravo on, sondirao ju/ga i ispalo je da je mužjak.
Pričekao sam sezonu parenja, baja je počeo odrađivati ono šta ona najbolje zna, to sam poslikao i javio čovjeku koji mi je prodao zmije.
On se ispričao i ponudio mi Piebalda i ženku Pastela het. Hypo (1200g) kao nadoknadu štete.
A ja sam pristao.

igzu da te sad ne citiram cijeloga...
budemo se sigurno dogovorili nekaj =)...a kajs e tice slikica vjeruj da se mi vise nadamo od tebe hehe
Mislim da mi je 0.1 het. Albino gravidna, pa se možda dogovorimo za nekog žutog.
jbt.ja reko da vi prićate o nekim bebama zmijicama...kad ono prava beba u pitanju
pa čestitam stari 
Hvala Tonček!