Nakon obilnih kiša i malo sunca i toplog vremena, proradili klikeri u toj mojoj glavi, ja zamislio da bi sad moglo biti vrganja, pa da probam malo prošetati po šumi. Uzeo sam pomagača po imenu "Ogi" te mu bezuspješno pokušao utoviti u glavu da umjesto pišanja i njuškanja po šumi njuši i prati taj prekrasan miris vrganja

. Taj pomočnik me naravno samo bljedo gledal, i mahal repićem, pa sam pretpostavil da je odbil komandu. No što je tu je...
Krenuli smo! i tako nakon razočaranja na mojem licu, ne videći ni jednju gljivu, već sam odlučil se vratiti doma, a kad ono, šssššsšššš i bljuup! dođem do mjesta čudnih zvukova, i vidim prizor kak moj dlakavi pomočnik pliva u jezeru tražeći mjesto za izaći na suho. Budući da je strmo, odlučim mu pomoći, napravim korak a onda SŠSŠSSŠSSŠŠŠ I BLJUUUUP!! E sad... već sam počel psovati zake sam završil u blaTu

, al sam uskoro počel zahvaljivati kaj sam završil u blaGu

...oko mene dosta vrsta podvodnih biljaka, koje bi lako moglo uspijeti u akvariju ^^

Ipak je taj pomoćnik znal da ja nešt trebam ubrati, samo je on odlučil kaj!

PS: neke biljke imam i od prije, s istog jezera, samo zdruge strane, ali sam sve stavil u priču da bude zanimljivije

E imam tu 7 vrsta biljčicaa, polovici neznam imena, i naravno loša slika jer ima telasti mobitel i nemam digitalca
e sad bi mogla pomoć.....
biljke:
1 --- myriophyllum spicatum
2 --- Ceratophyllum demersum -- rogolist (valjda)
3 --- Lysimachia nummularia
4 --- ????
5 --- ???
6 --- ??
7 --- ?
i naravno zadnja slika, moj pomagač u frajersko opuštajućem izdanju