Srpanj 18, 2025, 23:33:19 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Koještara  (Posjeta: 16142 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ribafish

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
Odg: Koještara
« Odgovori #75 u: Srpanj 27, 2010, 09:46:52 prijepodne »
jel to samo moj dojam, ili se na ovim našim topicima sve vrti samo oko jedne stvari? :D
Pravda, to su živorotke. pazi šta radiš s njima :D imala ih na početku i nikad više, to jednom kad krene ne staje. evo, moj svekar još uvijek, jedno bar 8 ako ne i više godina drži akvarij s potomcima mojih gupija. inbreeding dugogodišnji - čovjek bi pomislio da će svi bit defektni ali nisu. zapravo su evoluirali na svoj način - mali su i šareni u svom malom i šarenom tanku. mislim da se već mogu okarakterizirati kao posebna podvrsta  :clown:

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #76 u: Srpanj 27, 2010, 13:23:42 poslijepodne »
Velike odoše na udomljavanje ovih dana,tako da će samo malci ostati,kojih sve skupa ima poprilično,a kad dođu oni ribeki iz drugih tema i ove ću udomiti.Te živorotke su tu dok se akvarij nije ustalio,sad sve šljaka kako treba,pa idu malo bolje ribe unutra,recimo micre i kardinali  :D :D :D

Offline ribafish

• Punopravni član
« Odgovori #77 u: Srpanj 27, 2010, 13:58:28 poslijepodne »
Velike odoše na udomljavanje ovih dana,tako da će samo malci ostati,kojih sve skupa ima poprilično,a kad dođu oni ribeki iz drugih tema i ove ću udomiti.Te živorotke su tu dok se akvarij nije ustalio,sad sve šljaka kako treba,pa idu malo bolje ribe unutra,recimo micre i kardinali  :D :D :D

taman će bit u udomljivoj fazi negdje sredinom osmog :up:

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #78 u: Srpanj 27, 2010, 16:30:25 poslijepodne »
taman će bit u udomljivoj fazi negdje sredinom osmog :up:

:up:  :ultimate: :caga:

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #79 u: Srpanj 30, 2010, 20:37:21 poslijepodne »
Mali update,veliki moliji i gupiji,idu u ponedjeljak na udomljavanje,pa ostaju samo mali moliji dok ne porastu da se mogu poloviti,u međuvremenu društvo će im praviti svjetleće zebrice  :D :D :D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #80 u: Kolovoz 02, 2010, 13:35:07 poslijepodne »
Velike ribe udomljene,ostale samo malci,koji će krajem 8. na udomljavanje i crvene zebrice  :D :D :D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #81 u: Kolovoz 06, 2010, 21:25:33 poslijepodne »
Anubiasi su stvarno neuništivi,prije više od mjesec dana kad sam razdvajao rizome,jedan je ostao dosta dugačak,pa sam ga podijelio na dva dijela i tako dobio dva grmića i samo rizom bez ičega,samo stabljika bez korjena i listova.I tako to stoji više od mjesec dana,već je lagano obrastao u čupavu i danas ugledah listić kako sramežljio viri iz crne čupave.Za nepovjerovat,svuda sam naišao da rizom mora ima barem dva lista,ali sam ovoga ostavio bez ičega,okrugli kao ćevap  :D :D :D

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
« Odgovori #82 u: Kolovoz 06, 2010, 21:58:48 poslijepodne »
Oće anubijas :D
dovoljan je komadić rizoma...

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #83 u: Kolovoz 10, 2010, 20:27:22 poslijepodne »
Evo se velike kozice navadile ulaziti u filter,a jednu sam ulovio kako po preljevu ulazi u filter,jučer i danas su dvije  :dead: :dead: .Da ne bude zabune,radi se o velikim kozicama,koje filter nemože usisati na usisu.Srećom ih se nakotilo,pa ih ima,ali opet mi žao da tako glupo rikavaju.Narode,pripremite biljke,iza nedjelje slažem "Koještara 2" akvarij od preko nekoliko litara,pa ga treba napuniti  :up: :up: :up:

Offline ribafish

• Punopravni član
« Odgovori #84 u: Kolovoz 15, 2010, 13:17:46 poslijepodne »
Pravda, taj tvoj filter je odnio više žrtava nego Titanik. mislim da je vrijeme za nabavku novog, dok je još života u koještari :D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #85 u: Kolovoz 15, 2010, 13:33:58 poslijepodne »
Pravda, taj tvoj filter je odnio više žrtava nego Titanik. mislim da je vrijeme za nabavku novog, dok je još života u koještari :D

Ma ima života u tegli,vrvi na sve strane,ima 4 velike koze sa jajima,nema krize,jučer bilo 5 koza u filteru,naravno  :dead:,za nekih mjesec dana,ode ovaj akv u ropotarnicu povijesti,kad se veliki zaciklira,stanovnici idu u veće stanište,a u ovom malom planiram probati pokoji mrijest.

Offline ribafish

• Punopravni član
« Odgovori #86 u: Kolovoz 15, 2010, 15:06:47 poslijepodne »

Ma ima života u tegli,vrvi na sve strane,ima 4 velike koze sa jajima,nema krize,jučer bilo 5 koza u filteru,naravno  :dead:,za nekih mjesec dana,ode ovaj akv u ropotarnicu povijesti,kad se veliki zaciklira,stanovnici idu u veće stanište,a u ovom malom planiram probati pokoji mrijest.

to se traži :pompon:

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #87 u: Kolovoz 15, 2010, 15:15:30 poslijepodne »

to se traži :pompon:

Imaš novu temu pokrenutu,maštovitog imena "Koještara 2"  :D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #88 u: Kolovoz 15, 2010, 19:30:00 poslijepodne »
Evo koja slika,s obzirom da tu i tamo netko pogleda ovu temu,uglavnom aparat mi je koma,kao i ja  :D :D :D ,crne fleke su bebe moliji,a sive fleke su bebe zebrice,velika crvena fleka je red cherry koza sa jajima,danas sam prvi put vidio da imam 4 velike crvene koze,a kad sam ih kupio bila samo jedna,male ne računam,ima ih  :D :D :D

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #89 u: Rujan 12, 2010, 17:06:01 poslijepodne »
Koještara se polako gasi,sve živorotke udomljene,ostale ribe preseljene u Koještaru2,sada su ostale samo koze kojih sam isto nebrojeno prebacio u veći akvarij,jabučar i dvije A.Helenae,koje ću isto prebaciti.Uglavnom,ovaj akvarij privremeno gasim uskoro.