Evo da i ja pokažem na što sad liči moja tegla,još nije poprimila oblik kakav sam zamislio,zapravo treba malo šminke i bit će dobro,u biti meni se već i sad sviđa ali ima još nekih nedostataka,pa to planiram otkloniti ovih dana,prvenstveno treba dotjerati podlogu.
Dakle,akvarij je kineski od 13L,sa DIY klonja rasvijetom,koju čini philips štedna E14 od 12W,sa 6700K,filter Dolphin H-80 sa protokom 190L/h u kojem je crna spužva i zeolit.Rasvijeta je sa timerom i radi 11sati dnevno.Imam i pumpu za zrak,ali je nisam upogonio i neću dok ne nabavim ventil pa da mogu regulirati protok zraka.Moram priznati da je dosta bučna pa bih je uključivao samo nekoliko sati na dan,čisto da prozračuje akvarij i to planiram palit u vrijeme našeg izbivanja dok smo na poslu.
Biljeki su staurogyne,stargras,anubias onaj nana,neka luda mahovina,limun,brdo riccie,jedna šta neznam kako se zove i neka velika koja pluta isto neznam kako se zove,a planiram još ubaciti rogolista,također planiram napraviti zeleni zid,pa ricciu skupljam u mrežicu.
Ribe su dva black mollya,jedan marble molly koji je beba,ancitrus mali,dva gupija i 6 velikih koza ghost i red plus nepoznati broj malih.Znam,što ćete napisati za ribe,to smo već apsolvirali

.
Uglavnom, ima se tu još dosta posla,evo i par slika,na žalost aparat mi je na izdisaju,pa sam sa mobitelom slikao i snimao,stoga slike i nisu nešto,ali kao što svi pišu uživo puno bolje izgleda