titech, mi uopće ne raspravljamo, nego se ti pališ, iz ne znam kojeg razloga.

ako nemaš iskustva sa hranom koja nije iz tvorničke kutijice, onda ne vrijeđaj, nego reci da ne znaš, ili nemaš iskustava s tim. ja kad nešto ne znam, ili se ne miješam, ili pitam. dvije glave znaju više od jedne. inače ne obraćam pažnju na ovakve osobne primjedbe, al sad jesam iz jednog jedinog razloga. koristiš riječi koje vrijeđaju, a bez potkrijepljenih činjenica.
masa ljudi melje krepane lignje, krepane kozice, krepane račiće, srca raznih krepanih životinja, krepane gliste, crve, larve komaraca, muhe, ako treba još, nabrojim još.
također, masa proizvođača to isto radi s krepanim životinjama i miješa s koječim, prije nego zapakira u kutijicu šarenih boja.
btw, krepani insekti su također i prirodna hrana riba u staništima. i ne samo krepani. ribe će u akvariju ziher biti zadovoljnije insektima, nego listićima ili granulama iz kupljene kutije.
također možeš navesti jedan valjani razlog zašto bi sušeni insekti iz kutijice bili poželjni, a ovi iz plafonjere ili ulovljeni mrežicom u dvorištu ne, neovisno o tome, sviđaju li ti se moji postovi ili ne. gdje se nalazi to da si me molio da ne pišem ono kaj se tebi ne sviđa i što ti se to nije svidilo i što znači više puta?