mislim da je sve osim spojnica kao na slici mudrolija, a nije baš neka sreća imati classica bez toga. zrak se izbacuje trešenjem gornjeg dijela filtera lijevo-desno.
Slažem se,bolje ne kemijati,
Imam ga i ja. Čistim ga ovak: Dok filter još radi izvučem usis i pustim da izbaci samo malo vode,tek tolko da ne curi iz cijevi a prije nego rotor ostane na suhom.Iskopčam ga i odvojim i usis iz vode.
Zatim držeči cijevi u zraku,odnesem cijeli filter u kadu,nagnem ga da se još malo izprazni,otvorim i očistim,vratim sve kak je bili i Voila!
Po meni,največa mana mu nije čak to što nema te ventile nego to što mu je košarica za filter u jednom komadu,tako da pripremim par posudica svaku za jednu vrstu materijala koji je unutra,ubacimga operem i vratim istim redosljedom,s tim da je između svakog filčter materijala spužvica da ih fizički odvoji..
Pri spajanju nazad u akvarij, Prvo spojim usis a sa isisa maknem spray bar,snažno ustima na isisu potegnem vodu i filter se sam napuni i to najčešče tako dobro da skoro ništa zraka ni ne ostane,za par minuta se stiša..
To je možda oldtimer među filterima ali je ako paziš nepoderiv a svoju funkciju obavlja odlično.. Good luck