Lipanj 29, 2025, 23:31:55 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Dali da i ja krenem u teraristiku? Gekon :)  (Posjeta: 4009 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vice

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
Odg: Dali da i ja krenem u teraristiku? Gekon :)
« Odgovori #25 u: Lipanj 15, 2010, 13:00:32 poslijepodne »
Loša vijest :(  :'( :'( :'( :'(
Starci mi nikako, a ma baš nikako nedaju Gekona.
Evo citat iz njihove reakcije: " Jesi ti ludd?! Da mi dovlačiš tu nekakvu beštiju u kučuu?! Ti nisi normaln! Ako dovedeš to u kuču, letiš skupa s tom beštijom preko balkona!!"
Da,znam,kreteni su  -?
A jbg, barem imam vremena. Ko zna šta ću imat za 15 godina xD :D
Ali sad cu ih barem pokušat nagovorit za Vjetnamskog Paličnjaka -? :) .
Hvala svima!
Stvarno ste zakon! Puno ste mi pomogli! ;)
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline luxy

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Lipanj 15, 2010, 14:10:10 poslijepodne »
i moja mama ne voli hrčke jer joj liče na miševe pa ih se boji,ali ja sam nju lijepo odveo u pet shop malo je vidila i kaže:"dobro sine kupi ga,to ti je nagrada za sve petice,ali ja ne želim imati bilo kakve brige oko njega!"
čim smo došli kući pola sata ga gleda i smije se ,sladak joj je...
možda tvoji ni ne znaju kakva je gekon životinja,malo ih upoznaj sa njom i odvedi ih tamo gdje ga misliš kupiti i pokaži im ga! :up:
yesterday,all my troubles seemed so far away,now it looks as thought they are here to stay,oh i believe in yesterday...

Offline djordje93

• Novi član
  • *
« Odgovori #27 u: Lipanj 15, 2010, 16:26:45 poslijepodne »
xexe...ista reaguju i moji kada cuju da zelim da kupim agamu ili kraljevskog pitona..frapiraju se..  :D  ali dobro jos uvek pokusavam,valjda ce popustiti.. ti samo pokusavaj i pokazuj slike na netu svaki dan,tako ja majci i na kraju malo smeksa..  8)

Offline Manc12

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Lipanj 15, 2010, 18:26:11 poslijepodne »
tako i ja svoje nagovaram i doso trenutak kad su rekli da mogu kupit tarantulu. ^^

Offline Vice

• Punopravni član
  • Vicko
« Odgovori #29 u: Lipanj 15, 2010, 19:14:09 poslijepodne »
i moja mama ne voli hrčke jer joj liče na miševe pa ih se boji,ali ja sam nju lijepo odveo u pet shop malo je vidila i kaže:"dobro sine kupi ga,to ti je nagrada za sve petice,ali ja ne želim imati bilo kakve brige oko njega!"
čim smo došli kući pola sata ga gleda i smije se ,sladak joj je...
možda tvoji ni ne znaju kakva je gekon životinja,malo ih upoznaj sa njom i odvedi ih tamo gdje ga misliš kupiti i pokaži im ga! :up:

Gle, ja sam se nedavno rješio: hrčka i zamorca, a trenutačno imam psa,3 akvarija,kanarinca i kornjače xD
Pa...Još jedan ljubimc za njih je -  :dead:

Ma idem ja polako. od paličnjaka, pa ko zna dokle ću doć xD
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline mistyblue

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #30 u: Lipanj 16, 2010, 14:26:36 poslijepodne »

Gle, ja sam se nedavno rješio: hrčka i zamorca, a trenutačno imam psa,3 akvarija,kanarinca i kornjače xD
Pa...Još jedan ljubimc za njih je -  :dead:

Ma idem ja polako. od paličnjaka, pa ko zna dokle ću doć xD

Ma predivno...  >:( Nadam se samo da je Munja (za one koji ne znaju, zamorac kojeg sam poklonila Vici) u boljim rukama nego što su tvoje..
So I told a friendly star, the way that dreamers often do...

Offline Vice

• Punopravni član
  • Vicko
« Odgovori #31 u: Lipanj 16, 2010, 20:52:59 poslijepodne »
Oprostite, ali morao sam :(
Teško sam se odvojio od njega  :'(
Ali vjerujte mi, ima punooo,punoo bolje uvjete za život,  cjeli dan je pušten po kući.
Ako želite vidijeti kako uživa sa partnericom, možete mi se javiti na pp, pa ću vam poslati slike ;)