0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ikota je bio blag ja ću....daleko premali akvarij za malawce..prekrupni šljunak s kojim ne mogu čistit škrge....za bilje je ikota reko....jedino su ribe ok shvati ovo dobronamjerno
ovo na zadnjoj slici povis ribe se vidi neki kabal svjetlozelene ili bljedo plave boje što je to ?
za sada dobro se zabavljaju i predstavljaju nam zadovoljstvo...kako nam se sve više dopadaju, probati ćemo se prema savjetima prilagoditi i napraviti im zadovoljavajuči dom
Drago mi je da komentirate, poštovani kolege, zaista još malo znam o malawcima, znam za bilje da će biti problema, prema pisanju ovdje i da traže veliki akvarij....ali kupljeni su kao jako mali i izabrani po šarenilu boja u zooshopu, a prema slikama u bazi riba probao sam zaključiti koje su vrste...za sada dobro se zabavljaju i predstavljaju nam zadovoljstvo...kako nam se sve više dopadaju, probati ćemo se prema savjetima prilagoditi i napraviti im zadovoljavajuči dom
Citat: ceh - Lipanj 12, 2010, 18:41:53 poslijepodneovo na zadnjoj slici povis ribe se vidi neki kabal svjetlozelene ili bljedo plave boje što je to ?Vjerojatno gumica (ili nekakava spaga, konac stagod) kojom je anubias zakacen za kamenLijep akvarij sad dok su ribice male, ali pocni planirat prosirenje
Dali može za podlogu kvarcni pijesak granulacije 0,3-0,6 mm iz Bauhausa, ili je presitan...ako kopaju dali se podiže previše i jako muti vodu?
Ljepo, samo me ova teglica malo bode u oči