Kolovoz 15, 2025, 20:39:44 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Usporedba cijene Aqua terra - Pet centar  (Posjeta: 6736 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sarita

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
Odg: Usporedba cijene Aqua terra - Pet centar
« Odgovori #25 u: Lipanj 14, 2010, 19:34:56 poslijepodne »
Rossi,onaj crni dečko(Drago,Dragutin..ne znam..)iz Drvinja?
Je zna...aha.Možda sad i sigurno više od drugih,ali svojevremeno doka sam tražila EC,čovjek mi uvali Plant Gro NPK. :clown:

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #26 u: Lipanj 14, 2010, 19:50:29 poslijepodne »
je on. al znam da zna sam kaj se njemu neda zivjet a kamoli tebi dat hc, dohvatio je prvo kaj mu je bilo pri ruci. sve u svemu, katastroficno.
R-46

Offline ribafish

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 45
« Odgovori #27 u: Lipanj 14, 2010, 19:59:09 poslijepodne »
je on. al znam da zna sam kaj se njemu neda zivjet a kamoli tebi dat hc, dohvatio je prvo kaj mu je bilo pri ruci. sve u svemu, katastroficno.

ha čuj, na poslodavcu je da se pobrine da se na kupca pazi.
to se, između ostalog, radi tako da se pazi na zaopslenika - da ga se nagradi za dobar posao i da mu se osiguraju dobri uvjeti.
iskreno, meni se čini da veliki dućan poput PCa to jednostavno nema volje/potrebe raditi.

Offline Rossi

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Lipanj 14, 2010, 20:02:15 poslijepodne »

ha čuj, na poslodavcu je da se pobrine da se na kupca pazi.
to se, između ostalog, radi tako da se pazi na zaopslenika - da ga se nagradi za dobar posao i da mu se osiguraju dobri uvjeti.
iskreno, meni se čini da veliki dućan poput PCa to jednostavno nema volje/potrebe raditi.

ja znam da je on tamo najplaceniji i da drzi gazde u saci jer gazde misle da nemogu nac boljeg akvaristu od njega pa onda i on moze zahtjevat kaj oce. daleko od toga da je sveznalica, nije, to sam ja sam tak reko da se zna da covjek zna s cim radi al mu se neda, a gazde nisu opce upuceni u asortiman i akvaristicko trziste u hrvata.
R-46

Offline Rossi

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Lipanj 14, 2010, 20:08:00 poslijepodne »
i jos sam zaboravio napomenut teraristicki dio. boze moj dragi i znanja njihovog. katastrofalno. ja bi im dao zadacu da proguglaju doma o svem kaj prodaju da se ne sramote. a jos gore ducan koji ima potencijala da nema granica..... al sta ces money over service...
R-46

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #30 u: Lipanj 14, 2010, 20:13:43 poslijepodne »
Zasto ne pogledato to ovako
Ako je on ljubazan,uvijek tu da pomogne i stvarno se trudi,i dobije istu placu kao i kad je zivi zombi,onda je jasno kakav ce biti
Isto tako nema bonusa,i tko zna kakva mu je placa,mozda i da ste vi na tom njegovom mjestu nebi se ponasali nista bolje
A u drugu ruku,iako nista ne rade,i sad se pojavi netko i kaze hocu ovo,pa ti on tutne prvo sto mu dođe pod ruku,ako ne znas citati onda i zasluzujes da odes sa tim sto ti je tutnuo
Ja sam radio sa ljudima i znam kakvi su,od 100 se nađe par pametni i ljubazni,a onaj ostatak su gamad,pa zasto bi on bio bolji
Ja se ne mogu pozaliti niti na jednog,cesto svratim i popricam sa njima,pa me znaju iz viđenja,tako da nekad i oni sami priđu da pomognu
Tako da se na radnike ne mogu pozaliti samo na visoku cijenu Pc

Offline Rossi

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Lipanj 14, 2010, 20:19:45 poslijepodne »
ja znam za njega koji tamo radi vec 5-6 godina, i velim ti ima najvecu placu a trutina je. za ostale neznam jer kad god dodem, nova postava. bas kao sto sam i ja prosao.
R-46

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #32 u: Lipanj 14, 2010, 20:33:14 poslijepodne »
Pa mozda ima najvecu placu,ali dali je to njemu dovoljno da bi se trudio

Offline aquabot

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
  • codename franjo
« Odgovori #33 u: Lipanj 14, 2010, 20:51:27 poslijepodne »
ajmeee, ova tema je trebala imat naziv : "pljuvačnica".  :down:

Offline Tomica28

• Punopravni član
  • Algae is 90% of all life in the ocean
« Odgovori #34 u: Lipanj 14, 2010, 22:14:12 poslijepodne »
Evo ja radim u jednom trgovačkom centru u tehničkom dućanu. Objašnjavam i mlatim jedno te isto 6 godina i stvarno radim prek k... , ali se ipak potrudim svakom kupcu objasnit sve kaj treba upravo zato da dođe opet i ostavi mi za plaću.

Ne moraš voljet to kaj radiš, ali tih 8 sati odradi kak se spada ili odi doma i daj šansu nekom drugom. Barem ja tak mislim.

Trgovine tipa PC i ostali koji imaju sistem maloprodaje da prodavač zublja, a blagajnica rašpa nokte ne budu još dugo opstali ako ne porade na odnosu i psihologiji kupaca.

Aqua terra je školski primjer trgovine koja zna prodat i zadržat kupca. Samo takvi i ostanite :up: :up: :up: :up: :up:

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
« Odgovori #35 u: Lipanj 14, 2010, 22:23:35 poslijepodne »
Neki dan sam bio  u PC , došao je čovjek u odjelu i tražio veliki akvarij za svoj poslovni prostor ali kako se može desit da ga nema tjedan dana , zanimalo ga je može li se  ikako pustit akvarij bez nadzora a da ne pougibaju ribe..
Djevojka koja tamo radi (na kojoj nikad osmjeh nisam vidio) je graknula : ''ne može!'' , ''ribe treba svaki dan hranit i treba filter čistit'' , ''sve će vam pokrepat!!''

Mislim... velika briga za ribe ,  kad netko dođe po 20 zlatica i kuglu onda ne zucne a čovjek došao potrošit 3000kn+ na akvarij a ona mu ne predloži jednu od 5 vrsta automatskih hranilica...

Offline Pampa1

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • wywh
« Odgovori #36 u: Lipanj 15, 2010, 13:33:35 poslijepodne »
prvo moram naglasiti da nikad nisam bio u Aqua terri (moj grijeh), ponajviše radi toga jer sam iz Dubrave pa mi je PC u Heinzlovoj puuuno bliži i u Vili skočim svaki puta kad sam tamo negdje blizu ... no, da se vratim temi

za cijene ne znam, vidim da se komentira i ljubaznost, konkretno, kod ribica u PC je obično onaj dečko s bradicom (ne znam mu ime) i fakat puno zna i voljan je razumnom kupcu objasniti sve oko upita, e sad ... vidim ponekad da kad je gužva na blagajnama da ga stave tamo i po svim zakonima fizike ne može biti u isto vrijeme na 2 različita mjesta

druga stvar-pitanja i ponašanje kupaca: mama s djetetom došla s namjerom kupiti staklenu kuglu i ribicu, po mogućnosti još dvorac ili mali ferrari unutra i planira potrošiti malu xx svotu kuna, kako njoj objasniti da je bolje potrošiti malu veću xxxxx svotu kuna i napraviti sve kako treba - "kaj vi mene muljate, kod susede je riba godinama u kugli i niš joj nije, ja vidla na svoje oči", možda je taj dečec s bradicom 100 puta pokušao nešto smisleno objasniti, 101. puta bez riječi proda traženo i brže na blagajnu, jer ga tamo trebaju, par puta sam svjedočio sličnom scenariju i nikad mi nije palo na pamet odma na forumu pričat kak onaj s bradicom iz PC-a podvaljuje kupcima sve i svašta, kad vidim da nema gužve, obično nešto pitam za savjet i uvijek mi je sve lijepo objasnio  :up:
..:: Zagreb, Dubrava ::..
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #37 u: Lipanj 15, 2010, 13:48:40 poslijepodne »
prvo moram naglasiti da nikad nisam bio u Aqua terri (moj grijeh), ponajviše radi toga jer sam iz Dubrave pa mi je PC u Heinzlovoj puuuno bliži i u Vili skočim svaki puta kad sam tamo negdje blizu ... no, da se vratim temi

za cijene ne znam, vidim da se komentira i ljubaznost, konkretno, kod ribica u PC je obično onaj dečko s bradicom (ne znam mu ime) i fakat puno zna i voljan je razumnom kupcu objasniti sve oko upita, e sad ... vidim ponekad da kad je gužva na blagajnama da ga stave tamo i po svim zakonima fizike ne može biti u isto vrijeme na 2 različita mjesta

druga stvar-pitanja i ponašanje kupaca: mama s djetetom došla s namjerom kupiti staklenu kuglu i ribicu, po mogućnosti još dvorac ili mali ferrari unutra i planira potrošiti malu xx svotu kuna, kako njoj objasniti da je bolje potrošiti malu veću xxxxx svotu kuna i napraviti sve kako treba - "kaj vi mene muljate, kod susede je riba godinama u kugli i niš joj nije, ja vidla na svoje oči", možda je taj dečec s bradicom 100 puta pokušao nešto smisleno objasniti, 101. puta bez riječi proda traženo i brže na blagajnu, jer ga tamo trebaju, par puta sam svjedočio sličnom scenariju i nikad mi nije palo na pamet odma na forumu pričat kak onaj s bradicom iz PC-a podvaljuje kupcima sve i svašta, kad vidim da nema gužve, obično nešto pitam za savjet i uvijek mi je sve lijepo objasnio  :up:

Tomislav se zove dečko, ako se ne varam, i stvarno je ok... i nama je pomogao pokojim savjetom kod kupnje trigona... prodao nam točnu kg šljunka koliko treba i subrstrata a ne velike nepotrebne količine....

a to što proda zlatnu i kuglu... ebiga... mora
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #38 u: Lipanj 15, 2010, 13:52:50 poslijepodne »
Ja sam bio u villiu kad je dosla neka luda zenska ima akvari od 10 litara i unutra 4-5 zlatnih,i sad joj krepala jedna i ona dosla po jos riba
Brada joj objasnjava jedno ona tupi svoje,pa joj i ja pokusavam objasniti da ne moze podnijeti tako mali akvarij toliko ribe,a ona napala da ima filtere
I sta reci takvoj zenskoj,nista,evo ti uzmi jos 15 riba,i dođi opet za tjedan dana kad ti krepaju po jos 20,pa ces se nauciti pameti ili odustati od akvaristike

Offline luxy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #39 u: Lipanj 15, 2010, 14:03:45 poslijepodne »
ccc,stvarno kakvih ljudi ima,a prodavač mora prodat traženo,džaba mu objašnjavat...
yesterday,all my troubles seemed so far away,now it looks as thought they are here to stay,oh i believe in yesterday...

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #40 u: Lipanj 15, 2010, 14:07:59 poslijepodne »
Ja bi jedino mogao biti vlasnik pet dučana bez živih organizama. Da imam žive organizme, kupac bi morao točno odgovoriti na 30-tak pitanja o tom organizmu prije kupnje :D. Slično rade neki uzgajivači pasa koji prije prodaje provjeravaju budućeg kupca i uvjete držanja pa odluče jel će ga prodat lil ne. Iako potencijalno mogu izgubit nekoliko tisuća kuna kolko košta čistokrvan pas.

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
« Odgovori #41 u: Lipanj 15, 2010, 14:08:40 poslijepodne »
Ne kužim smisao ove teme uopće...otvorena s namjerom da se pohvali Aqua terru za cijene, a pretvorilo se u komentiranje prodavača, kupaca i dućana.  :a030:

Al aj sad iskreno svi kad pogledate realno, šta nekom uopće sa foruma može pomoć ili odmoć prodavač uz ovakvu podršku ekipe odavde? Može mi pričat šta god tko želi u bilo kojem dućanu, al ako sam ja dobio savjet ovdje, onda se toga držim i sve super. Isto bi savjetovao i ostalima.

Jedino može biti problem sa početnicima da ih naguzi prodavač namjerno ili zato što ne zna...al danas u doba neta, nikad ništa nepoznato ne kupujem prije nego se raspitam, a pogotovo akvarij sa živim bićima unutra. I onda na netu put svakoga dovede do ovog foruma i problem riješen.  ;)    :D

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #42 u: Lipanj 16, 2010, 07:36:33 prijepodne »
Ne kužim smisao ove teme uopće...otvorena s namjerom da se pohvali Aqua terru za cijene, a pretvorilo se u komentiranje prodavača, kupaca i dućana.  :a030:

potpis..pa do sada smo naučili da takve teme uvijek otiđu u tom pravcu  :D

Offline Marichuy

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Lipanj 16, 2010, 08:21:10 prijepodne »
Mi smo u pet centru tražili drop checker i nisu imali pojma šta je to pa su nam rekli da ga nema  :down:

Mi ga našli na polici  :D
Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Offline aquabot

• Punopravni član
  • codename franjo
« Odgovori #44 u: Lipanj 16, 2010, 08:22:13 prijepodne »
i jel na kutiji piše "drop checker"? ili možda u uputstvima?

Offline Marichuy

• Punopravni član
« Odgovori #45 u: Lipanj 16, 2010, 08:28:56 prijepodne »
i jel na kutiji piše "drop checker"? ili možda u uputstvima?

Ne piše drop checker nego CO2 tester ili tak nekak stvarno se više ne sjećam a kutiju smo bacili  :-[
Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Offline nurze

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #46 u: Lipanj 29, 2010, 14:54:17 poslijepodne »
Di je taj Aqua Terra dućan?  :-[

Offline nurze

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #47 u: Lipanj 29, 2010, 14:57:08 poslijepodne »
Tam negdje blizu Hotela Antunović?  :-[

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #48 u: Lipanj 29, 2010, 14:57:45 poslijepodne »
www.aqua-terra.biz

u španskom blizu tržnice
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #49 u: Lipanj 29, 2010, 14:58:23 poslijepodne »
to je  dućan, trgovina, u španskom, kod tržnice...u toj ulici...imaju sad i vani reklamu pa se lakše nađu..