biti će ok 
jedino ne znam gdje ćeš naći habrosuse... nisam ih baš viđao po dućanima.... si ih već negdje vidjela?!?!?
Ne znam uopće ni gdje ću naći microrasbore, a kamoli habrosuse..

Ugl, bila sam danas u PC - u i.. Ne znam što da kažem, možda nisam objektivna što se tiče razgledavanja ribica, ali.. Pitala sam mladu trgovkinju koju to vrstu rasbora drže jer sam ih na forumu našla više (po izgledu, nažalost, mogu prepoznati samo mikro) i da li će dobiti mikro, a ona mi kaže ''A koje bi bile? Za ove druge nisam čula.''

Ok!
Prvi put u tom PC - u i dojam..

To se možda samo meni čini, ali kao da me nitko nije ni doživio pa sam lutala k'o muhica bez glavice, gledala, pokušala se sjetiti što sam pročitala tu na forumu i tako.. Ah, kai sad..

Kako god, vidjela sam da imaju aquaclear filter 20 za 241,.. kn.. Još to razmatram budući da mi je plan sa Zg trenutno malo nategnut.

Što se tiče ribica, bilo je tih rasbora (gotovo prozirne s crnim ''unutar'' trbuha i malo na repu - zna li netko o kojima se radi?!), i od čistača je bilo Corydorasa Pygmaeusa (bar mislim, opet je ispod akvarija pisalo samo ''Corydoras'', ili ''Corydoras P.''

).. Tj., bilo je još nekih većih, ali CP su me zainteresirali jer su manji i od habrosusa (a vidjela sam ih na:
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=246:staza-mali-akvarij&catid=20:anci&Itemid=63

).. Nadalje, zadržala sam se i ispred akvarija za zebricama, neonkicama.. Baš su bile ubrzane i sve slatke, presijavaju im se boje i..

Narednih dana ću malo otići do ostalih trgovina u Rijeci (čula sam da je dobra ona na Donjoj Vežici, Skalar - navodno i sami pokušavaju uzgojiti mikrorasborice), vidjeti kakvo je stanje s ribicama, filterima, grijačima.. I moram naći neki prirodno tamni šljunak, u PC - u sam vidjela samo obojani pjesak..
Btw, zakačila sam se za neki aq od 600l, a još nisam počela slagati ni ovaj od 15l