hologram ima mjesta u autu , vrlo je prostran i udoban kao i svaka panda
crna maca, dođi pa ćemo se upoznati, to je idealna prilika, ne poznam ni ja baš puno ljudi, pa niti domaćine, čini mi se
Od
i beskrajno se zahvaljujem sto mi kazes da dođem ... ...
Zaista je idealna prilika a se upoznamo svi koji bi se nalazili tamo ..
Volim druzenja ... okupljanja ... kako god zelite to nazvati ... lagala bih kad bi rekla da ne bih voljela prisustovati i doci ....
ivek - upucam te sad!
a tak sam se radovala da će me netko riješiti poblesavljelih jelenaka (zaljubljena ekipa se samo šora!)....
crna maca - nema veze kaj poznaš samo tri čovjeka - dođi, upoznat ćeš ih još tri!
black angel se boji doći - izbjegava poglavicu... ...ili?
vrijeme okupljanja - predlažem iza ručka....daklem....3...4...5....kak vam je volja...
ma, neću daviti - svi su dobro došli u Harabajsima
samo, ponavljam - molim poseban outfit koji se može zaprljati, poderati....i tak....
babyboom........... hehehehehehehehe
sumnjam da bih ostalo na jos samo tri ... upoznala bih vas puno vise od broja tri sto je predivno ....
kod mene postoji problem koji se zove prijevoz .....
doslovno da danas krenem peske morti bi stigla ...
Zapravo je to jedina stvar koja me koci da bih dosla na druzenje ... kao sto rekoh volim drustvo ... ekipu ... druziti se ... zeka peka .... tu sam svoj na svome ...
Imat ce maca kroz koi mjesec kola pa onda nece biti problem da i ja pokupim koliko bi mogla ....
Samo ...... jos uvijek sam bez auta ... tj . auto imam ali nemam vozacki ... kad se vracam sa mora idem na vozacki ... pa cu bit mobilna vec tamo u 11 mj.
Do tada sve obavljam cipelcugom ... i kao sto rekoh ... zahvaljujem na pozivu ... drage bih se volje druzila .....
Sam ne znam kak bi dosla do odredista koje zapravo jos uvijek ni ne znam gdje je ...