Iskreno ....
Kad mi moja draga majka napuni jednu vrecicu nesto svasta i nista .... i kad uvidim da je to jedna puna vrecica velika naravno .... shvatim da bi mi ruke visile do poda ko u majmuncica .... vec do samog busa .... obavezno zovem da se dođe po mene ili ostavim sve te stvari kod majke si i kad mogu ... kad znam da ce netko doci po me ... tada tekar uzimam stvari ...
Time da od mame do doma imam sve zajedno cca po ure ...
Samo .... ja sam osoba koja ni tramvaje ... ni buseve .. teoretski ne koristim ... pogotovo u ljetnim mjesecima ... obzirom da mi zna doci mucnina / crnilo pred ocima ... i samo se skljokam ... od onih svih pomjesanih miomirisa ... tlak koji mi je ionako na podu ... to me jos vise stepe pa se onda ja stepem na pod ... u tramvaju ili busu ... jednom sam iz tramvaja letila van ....... u besvijesnom stanju ... srecom pa je frend koji je bio samnom prvi izisao ... vidio je sto se događa i pripremio se .... kako sam pocela izlaziti ... tako me je srusilo i on me doslovno fatao kako sam ja letila iz tramvaja ... cim sam krenula izlaziti ... crnilo ....i nema ... gubim se ... kazem srecom da je on bio tamo koji me ulovio jer tko zna sto bi mi se jos dogodilo ... uveo me u frizerski ... zaljevo vodom i tek nakon 10ak min sam dosla k sebi ... time da nisam bila bas za nikakvo hodanje .........
Rekla sam da imam jako veliku zelju Vas upoznati ... druziti se ... ali nisam osoba koja mogu podnjeti tramvaje i buseve ... a nedaj bog da jos nesto nosim uza se ...
Svega toga bi bilo posvuda skup z menom - ne picajzliram bez razloga ... jer znam kako je to samnom ... sto god da ja obavljala to se obavlja cipelcugom ... ili autom ............... ne ulazim ni u tramvaje ni u buseve ... jer mi jaaaaaaaaaako cesto pozli ako uđem ... oni su mi nuzno i krajnje zlo .... ako ne mogu do nekog odredista pjesice ....
Svojevremeno sam zivjela iznad Mihaljevca .... tamo kod Okrugljaka ... jos mrvicu gore ...
Masu puta me cekao bus dolje .... samo sam jednom sjela u njega .. i obzirom da sam odma na prvoj trebala dolje ... bila sam prezadovoljna ... kako sam izasla .. tako sam sjela na onu klupicu na stanici ..... dok mi se nije povratio vid ... pa sam se ispovracala ...
Pa vi mene saljite da idem nekamo busom ...
Kazem .... doktor mi je ovdje na tresnjevci .. i dok sam zivila gore u Mlinovima ... ja sam uredno svaki puta setala od gore prema dolje ... i obrnuto ....
Za mene ne postoje ta prevozna sredstva ... tlak mi je zeznut ... zeljezo u krvi mi je zeknuto ... pa nisam bas preporucena za takve izlete ... sve super i pet .. ako sam ja u autu .... i kad sam recimo uza vodu ... bilo kakvu ... bazen ... more ... bara .... stogod ... samo da se mogu zaliti vodom ...
Onda se povratim među zive ... ne jednom mi se tako nesto i doma dogodilo ... samo srecom .. ne mogu dalje od poda .. samo polako se pocnem spustati dok ne sjednem na pod ...ili ako imam srece da se hitim na krevet .... .... pa se skljoka
Sad sam tek vidla da nisam poslala .... koji sam kretenoid ... dosla frendica i smela me ...
Al nadam se da se mozda nekaj i dogodile u međuvremenu ... da se nesto uspjelo skemijati ... ak je ... ja bum odcorila koji sat i bacam se na posel ...