Studeni 01, 2024, 01:36:32 prijepodneNajnoviji Član: leonabarisic

Autor Tema: Zagreb - okupljanje na otvorenom-3.7.?  (Posjeta: 17447 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crna Maca

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 46
Odg: Zagreb - okupljanje na otvorenom-3.7.?
« Odgovori #100 u: Srpanj 02, 2010, 20:15:49 poslijepodne »
Hokiiiiiiiiiiii .... necu bit crnjak ... hajdmo akcije malo .... idemo brzinom munje ... tko ce me skupiti ... kod kazalista trešnja sam ... daklem ... kod samog autoputa kako se ide prema samoboru ... i mogu tamo gore izaci negdje na prvu stanicu ... ili dolje ispod podvoznjaka ...

Pricajte brzo da znam ... ako se ide ... ja cu ispec pacalinak .... sad dal vam draze jest sa sirom ili recimo ..... nutela ... pekmez .... iako bih da se mene pita u ovakvim danima ... napravila sa sirom ... i napravila bih ako nitko nema stani protiv salatu od tunjevine ... po busevima mi je ipak malo problem nosikati takve stvari ... a ako se napravi ubrzana akcija ... ja se ionako rano ustajem ... stignem na placovinu rano ujutro ... ispecem pacalinak ... paralelno radim salatonz .... i dođe vrijeme za kretonz ...  :zagrljaj:

Heto ... a sad da vas cujem .... tko me skuplja ...

Kao sto sam rekla ... ako dragi Bogek mi podari malo srece ... idem na vozacki cim se vrnem s mora .. pa cu ja moc skupljat ekipendos kad cemo se u buduce recimo u proljece nalaziti ...ili tko zna preko zime kod nekoga i zaruziti ...
Kod mene recimo to mozemo uvijek ... ne sad da se prenatrpamo .. ali uvijek se moze dogovorit neko cajanka druzenje ...kod mene ste svi uvijek dobro dosli ... i da  netko ima problema sa nocenjem ..... da se ne vraca tako kasno recimo nekam sam ... ili tko zna kaj ...  ... krevet i citava jedna soba / tuto kompleto slobodna ... / samo ako nekome nebi slucajno zabrio bed radi ter.  kojem je zmijac ... ako je tako .... lako je odem spavati u sobu sa Gandicem ... iako je to soba za goste ... kako je ja zovem ... .. tako da za takve stvari problema nikakvih nema ...  :star:

Problem .... je trenutno samo taj .. tko ce sutra da me skupi i kada .... tako da ja sve to stignem po iznapravljati ... nije to sam tak ...  :question: :clown:
Rekla sam da sam za akciju uvijek tu ... samo sam mali hendikem kad se uvijek tako nesto odrzava tamo negdje tamo ... gdje pola nas ne znamo ... a pola nas nema prevoza ...  :nuclear:

nemojmo biti pesimisti!
nismo svi prisutni trenutno na forumu....

osim toga - postoji bus broj 162 i 169 sa Savskog mosta ....stanica Harabajsi i cca 500 m u breg....i tu smo!
čak bus nekad vozi i brže od auta jer ne staje na svakoj stanici, a stričeki baš subotom znaju furat ko blesavi jer im je dosadno :D
a domeka će prijevoza sigurno biti, kad se upoznamo....

Nisam pesimista ... nisam crnjak .. necu ni biti ... sam mi se na vrijeme mora javiti ... ako zelite palacinkos sa siros i jednu tunas hldnos salatos .... !!!!!!!!
Dajem koliko mogu ... a neka neko meni podari prijevoz ... nisam velika ... sitnicka sam ... mozete me stavit cak i pod noge da cucim ... nebu me niko skuzil ... heheheheheheehh ;)
Samo dobar čovjek može biti sretan.

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #101 u: Srpanj 02, 2010, 23:17:18 poslijepodne »
Meni je odgovor potreban jod danas do u neko normalno doba prije nego odem coriti ... tako da znam jer ujutro jurim na plac po sir vrhnje ... i sve ostalo sto mi je potrebno za pačalinak sa sirom i salata ... jer salata se mora ohladiti .... a paalinke je potrebno ipeci ... nafilati ih ... pa ponovo ih malo zapec ....... tako da sve bude onako .. tipili topili ...

SAMO MORAM ZNATI HOCE LI ME TKO POKUPITI KADA I GDJE .... znam da ima netko tko bi me mogao negdje pokupiti u neko doba .... nisam na krju svijeta .... tu sam ... u blizini mnogih koji ce se uputiti sutra na mjesto okupljanja ....  ....

maco, ti se ukercaj na bus koji vozi remetinečkom pa te ja skupim kad iskrcam svoj čopor

Obzirom da sam eto saznala da smo postali i copor ... onda u tom coporu zasigurno netko tko bi me mogao skupiti sa sobom ... ;)

HAJDEEEEE .... DA VAS VIDIM ... CUJEM ... TKO ME SKUPLJA ...

Nemrete mi govoriti da mozda ne zelim dolaziti ... ne poznajem ljude ... ili nesto sl. ....... jako sam voljna doci ....

Onaj tko ce me pokupiti .... taj ce napraviti mnogima uslugu jer ce samnom doci pacalinke i fino friška salatica od tunjevine .....

Ili mislite to propustiti .... moju salatu od tunjevine ... hmmmmmmmmmmmmmm ..... jos je nitko nije propustio vec samo trazio repete ... heheheheheheheh ;)

Offline hologram

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
  • samo za hitne slučajeve 0997022021
« Odgovori #102 u: Srpanj 02, 2010, 23:44:23 poslijepodne »
mi ćemo doći do 17h tamo nadam se najkasnije pa kad dođemo dođi i ti busom dokle možeš kako su ti objasnili i ja te pokupim moj broj je 0916004139 pa se možemo čuti nemrem te pokupiti doma jer je čopor 3+ja plus angelovo potomče...a panda iako je transporter,mala je...
;)
:AkTer:

Offline hologram

• Punopravni član
« Odgovori #103 u: Srpanj 02, 2010, 23:46:42 poslijepodne »
ja ću probat nekaj smutit, oću slano ili slatko?

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #104 u: Srpanj 03, 2010, 01:09:39 prijepodne »
mi ćemo doći do 17h tamo nadam se najkasnije pa kad dođemo dođi i ti busom dokle možeš kako su ti objasnili i ja te pokupim moj broj je 0916004139 pa se možemo čuti nemrem te pokupiti doma jer je čopor 3+ja plus angelovo potomče...a panda iako je transporter,mala je...
;)

Hologram .... zlato .... ja ne mogu hodati sa dvije velike zdjele sa salatom i sa dva protvana palačinki ..... to ne bih mogla prenjeti na rukama ni do autobusa ... tj. Savskog Mosta ...

Jako mi je zao ....  :'(

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #105 u: Srpanj 03, 2010, 05:56:47 prijepodne »
Iskreno ....  -?
Kad mi moja draga majka napuni jednu vrecicu nesto svasta i nista .... i kad uvidim da je to jedna puna vrecica velika naravno .... shvatim da bi mi ruke visile do poda ko u majmuncica .... vec do samog busa  .... obavezno zovem da se dođe po mene ili ostavim sve te stvari kod majke si i kad mogu ... kad znam da ce netko doci po me ... tada tekar uzimam stvari ...

Time da od mame do doma imam sve zajedno cca po ure ...

Samo .... ja sam osoba koja ni tramvaje ... ni buseve .. teoretski ne koristim ... pogotovo u ljetnim mjesecima ... obzirom da mi zna doci mucnina / crnilo pred ocima ... i samo se skljokam ... od onih svih pomjesanih miomirisa ... tlak koji mi je ionako na podu ... to me jos vise stepe pa se onda ja stepem na pod ... u tramvaju ili busu ... jednom sam iz tramvaja letila van ....... u besvijesnom stanju ... srecom pa je frend koji je bio samnom prvi izisao ... vidio je sto se događa i pripremio se .... kako sam pocela izlaziti ... tako me je srusilo i on me doslovno fatao kako sam ja letila iz tramvaja ... cim sam krenula izlaziti ... crnilo ....i nema ... gubim se ... kazem srecom da je on bio tamo koji me ulovio jer tko zna sto bi mi se jos dogodilo ... uveo me u frizerski ... zaljevo vodom i tek nakon 10ak min sam dosla k sebi ... time da nisam bila bas za nikakvo hodanje .........

Rekla sam da imam jako veliku zelju Vas upoznati ... druziti se ... ali nisam osoba koja mogu podnjeti tramvaje i buseve ... a nedaj bog da jos nesto nosim uza se ...

Svega toga bi bilo posvuda skup z menom  -  ne picajzliram bez razloga ... jer znam kako je to samnom ... sto god da ja obavljala to se obavlja cipelcugom ... ili autom ............... ne ulazim ni u tramvaje ni u buseve ... jer mi jaaaaaaaaaako cesto pozli ako uđem ... oni su mi nuzno i krajnje zlo .... ako ne mogu do nekog odredista pjesice ....
Svojevremeno sam zivjela iznad Mihaljevca .... tamo kod Okrugljaka ... jos mrvicu gore ...
Masu puta me cekao bus dolje .... samo sam jednom sjela u njega .. i obzirom da sam odma na prvoj trebala dolje ... bila sam prezadovoljna ... kako sam izasla .. tako sam sjela na onu klupicu na stanici ..... dok mi se nije povratio vid ... pa sam se ispovracala ...
Pa vi mene saljite da idem nekamo busom ...

Kazem .... doktor mi je ovdje na tresnjevci .. i dok sam zivila gore u Mlinovima ... ja sam uredno svaki puta setala od gore prema dolje ... i obrnuto ....
Za mene ne postoje ta prevozna sredstva ... tlak mi je zeznut ... zeljezo u krvi mi je zeknuto ... pa nisam bas preporucena za takve izlete ... sve super i pet .. ako sam ja u autu .... i kad sam recimo uza vodu ... bilo kakvu ... bazen ... more ... bara .... stogod ... samo da se mogu zaliti vodom ...
Onda se povratim među zive ... ne jednom mi se tako nesto i doma dogodilo ... samo srecom .. ne mogu dalje od poda ..  samo polako se pocnem spustati dok ne sjednem na pod ...ili ako imam srece da se hitim na krevet .... .... pa se skljoka

Sad sam tek vidla da nisam poslala .... koji sam kretenoid ... dosla frendica i smela me ...

Al nadam se da se mozda nekaj i dogodile u međuvremenu ... da se nesto uspjelo skemijati ... ak je ... ja bum odcorila koji sat i bacam se na posel ... ;)

Offline maliapostol

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #106 u: Srpanj 03, 2010, 10:58:09 prijepodne »
ja bi rado pokupio nekog ali prije okupljanja idempo frizider u veliku goricu i nem imal mjesta i jako mi je zao :( kaj nemrem pomoci
Odrasto sam al na kratko bit cu dijete zivot cijeli...C.J.

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #107 u: Srpanj 03, 2010, 11:08:17 prijepodne »
Mi ne znamo kad točno idemo zbog Filipovog spavanca,pa zbog Vladekovog dežurstva ako ga pozovu i btw imamo dvije sjedalice iza tak da... -?

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #108 u: Srpanj 03, 2010, 11:39:50 prijepodne »
Na kraju balade ..  :rolleyes:

Ipak Vam Zelim od srca lijep provod ... ;)
Uzivajte .... kao sto bih recimo ja uzivala da sam negdje vani u prirodi sa ekipom ...  :D

Mozda jednog lijepog dana ... mozda se i upoznamo ...  -?

Saljem Vam svima  :zagrljaj: / uzivajte i za mene ...  ;)

Offline Black Angel

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #109 u: Srpanj 03, 2010, 23:18:11 poslijepodne »
Zakljucno...PREDOBRO!!!! Ko I uvijek predobra ekipa,opusteno cavrljanje I zafrkancija..MRAK!! Cak je I Neizanteresirani Informaticar priznao da mu je bilo mrak! XD
Domacinima svaka pohvala,Sariti hvala na kolacima I okrijepi svima koji su pridonjeli.. Slika ima oko 1.22 GB XD... S time da smo ih malo skompresirali pa je ostalo oko 313 slika a nakon brisanja blurry slika ostalo je oko 274 slika.. *blush*
Slike sutra jer moram probrati i sloziti a I kad budem pri nekom stabilnom netu. Jos jednom hvala svima!
BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
OH,I'M SORRY,DID I HURT YOUR KNIFE IN MY BACK?!

Offline TILjO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • FaceBook profile
« Odgovori #110 u: Srpanj 03, 2010, 23:36:13 poslijepodne »

Igrom slučaja sam i ja završio na okupljanju što sam se uopće našao u Zagrebu i moram priznati da mi je bilo lijepo. Ekipa je super! Konačno sam upoznao ljude koji su mi uskočili u pomoć prije koju godinu (babyteam - pamtim filter ;)! I naravno svi ostali koji su bili - divni ljudi. Hvala svima na svemu...
Eto, uživam u još dan i pol zagrebancije, a onda doma u Slavoniju nakon sramotnih pola godine suše punit tank... lagano povratak na posao i kraj godišnjeg i svašta nešto da sad ne trkeljam bzvz...
Mama Africa

Offline hologram

• Punopravni član
« Odgovori #111 u: Srpanj 03, 2010, 23:42:38 poslijepodne »
bilo je mrak, super zezancija, super domaćini, ja sam ovaj put zakazala sa klopom jer sam imala neke ulete netom prije ali obećajme da ću nadoknaditi negdje neki drugi put.
pusa svima i jedva čekam da se opet viidmo

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #112 u: Srpanj 04, 2010, 04:50:27 prijepodne »
Drago mi je da ste se liepo proveli ....  :zagrljaj:

Vrijeme vas posluzilo u potpunosti ... pa ste u potpunosti mogli i uzivati ...  :up:

Iskreno ... zao mi sto nisam mogla iskemijati prijevoz ... nadam se iduci put .. :-[

Offline sarita

• Punopravni član
« Odgovori #113 u: Srpanj 04, 2010, 09:40:31 prijepodne »
Baš je bilo lijepo.I jedva čekam opet!Za godinu dana kad ne budem trebala trčati za svojim "ja,ja!",bit će mi još bolje. :D
Nego...žao mi Vele bita,cure su ga morale hraniti jer ga rukica bubala. 8)

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #114 u: Srpanj 04, 2010, 10:43:14 prijepodne »
evo me na sekundu da uletim između poglavičinog posla....ovaj puta ozbiljnog  :P

ljudi, hvala vam svima koji ste došli, hvala i onima koji su željeli,a nisu uspjeli iz raznih razloga, hvala vam što smo se skupili u (možda moje subjektivno mišljenje!?) u sjajnu ekipicu sa stalnom mogućnošću proširenja  :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:

u jesen svakako repriza, a onda i ekipa koja ovaj puta nije mogla doći više nema isprike .... :)
ako treba, bum unajmila buseka da vas skuplja okolo  :devil:

i da, jutros je i Poglavica primijetio (što je ravno senzaciji) kako ima smisla ovako se okupljati i spontano i opušteno družiti!
a Beorn hoće još puno puno maženja, i kako će do jeseni biti još više "nano", bit će to široko polje rada.... ;)
Gizmo je obećao biti dobar - samo ga ne smijemo dirati kad krene gunđati - osim Acies - ona je zadobila trajnu ljubav  :zagrljaj:

puse svima redom!
P.S:
Hvala svima na osobnim poklonima, pogotovo za moje prasice....već su se pogostile finom papicom..(Cigo - slijedeći puta možeš doći i s "čuvanom osobom"!)
Slijedeći puta ipak dođite bez toga (dobro, može za pesonje "ulaznica" u njihova srca. :D...)...vi ste svi dovoljno veselje!
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2010, 10:51:15 prijepodne od babyboom »

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovori #115 u: Srpanj 04, 2010, 11:49:57 prijepodne »
Velika hvala Babyboom teamu na jednom savršenom teambuildingu i svima na super društvu! Hvala svima koji su me nahranili i curama koje su me hranile..
Ma Sarita,u ovom slučaju je broken little bone rukica bila prednost. ;)

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #116 u: Srpanj 04, 2010, 12:05:08 poslijepodne »
pa ko je to sve njega hranio...on se zahvaljuje kao da je osvojio predsjedničke izbore :D

jučerašnja ekipa je bila više nego ugodna a babyteam se opet pokazao kao pravi domačin....njemačka je pobijedila argentinu s 4:0 a novi pseći ljubimac beorn me osvojio svojom krvoločnom naravi..

Offline TILjO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • FaceBook profile
« Odgovori #117 u: Srpanj 04, 2010, 12:31:02 poslijepodne »

Ma, bio je kao ptić u gnijezdu među svim curama tamo dok su ga hranile...  :D
Mama Africa

Offline hologram

• Punopravni član
« Odgovori #118 u: Srpanj 04, 2010, 13:39:11 poslijepodne »
ma velebit se namjerno razbije da bi bio u centru ženske pažnje...
;)

Offline Black Angel

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #119 u: Srpanj 04, 2010, 14:00:46 poslijepodne »
XD XD XD
BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
OH,I'M SORRY,DID I HURT YOUR KNIFE IN MY BACK?!

Offline Crna Maca

• Punopravni član
« Odgovori #120 u: Srpanj 04, 2010, 14:46:29 poslijepodne »
Lijepo ste uzivali vidim ...  :klap:

Drago mi je da vam je bilo toliko lijepo .... i na iducem se druzenju isto tako lijepo provedite ... mozda i jos bolje ...  :up: :heart:

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #121 u: Srpanj 04, 2010, 18:18:46 poslijepodne »
Sori ekipa, ali nisam htio dolazit s malom od buraza jer ima samo 4 godine, a to je puno ljudi i gužva i vručina, pa bi moglo biti problema, a ja bez auta. Nažalost je tak ispalo, ali nadam se da bum za slijedeće druženje bio slobodan. Po dojmovima mi se čini da je bilo jako zabavno, a moram priznat da sam malo ljubomoran na Velebita...  :djavo:

Offline maslachak

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 48
« Odgovori #122 u: Srpanj 04, 2010, 22:03:38 poslijepodne »
svi ste  :zagrljaj:  i sve je bilo prekokrasno, i domaćini i gosti i atmosfera i svesve... i vibice su divne i medonja je krasan i hladovina je bogovska i jelenak - strizibuba fajt je bio odličan :D ... ali najdraže i najljepše od svega su definitivno princezice sarica i gogica i mali šarmer "ja ja"  :D 

ma  :zagrljaj: :zagrljaj:  :zagrljaj:  :zagrljaj:

Offline sarita

• Punopravni član
« Odgovori #123 u: Srpanj 04, 2010, 23:44:15 poslijepodne »
Maslachak,mali Ja je danas imao pelenu punu kikirikija. ;)
Premotavam ga i prenerazim se,điz....pa kaj mu je to???A ono kikiriki. :D

Offline maliapostol

• Punopravni član
« Odgovori #124 u: Srpanj 04, 2010, 23:55:01 poslijepodne »
Namam rijeci kak pohvaliti babyteam.....
Ekipa koja je dosla ....svaka vam cast bas ste jednostavni i ljudine..
Ja sam tek sad dosel s puta pa malo i kasnim a i jedva gledam ali ovo sam s gusto
 cital i tipkisal
iskreno se veselim reprizi na jesen i jos jednom hvala svima na druzenju
Odrasto sam al na kratko bit cu dijete zivot cijeli...C.J.