Hvala svima...
Postav je star jedno mjesec dana, al nisam prije stavljao slike jer me Cigo cimnuo da mu je Cyperus propao (na kraju nije uopće bila kod njega ta biljka

). Bila ga je hrpa kad sam ga kupio, al su stari listovi počeli alge skupljat pa sam ih odrezao. Sad već naveliko rastu nove stabljike i mislim da će biti dobro. Super biljka koju sam tako dugo tražio.
Voda i mora biti kristalna kad je filtrira fluvalčina 205...strašan filter. Sad sam sve košare napunio keramikom, a maknuo spužve koje sam imao i sad je još
bolji protok.

Naprijed i sa strane je baš čisti sitni bijeli pijesak. Htjeli klinci corye (ima ih 4, al ne znam koji su), pa sam im dao pijeska da se igraju, a i efektno taj pijesak izgleda uz nikakvo održavanje. Jedino što se sve vidi na pijesku...svaka kakica al ne smeta mi više. To sam vidio u par Amanovih setupova. Iza di je Cyperus je vulkanit i preko šljunak 4-7 mm.
Sad mi sve izgleda neozbiljno i ko igračka, al kad se razrastu Microsoriumi i Cyperus, trebalo bi biti dobro...valjda neću zahebat sa granama ko zadnji put. Cilj je da ih se vidi.