Haj!
Evo ovako, od amera imam 2 papagaja, multispinosa, (planiram ih izvadit, al mi se ne razvaljuje akvarij), od afrikanaca Lifalilija i još jednog Hemicromisa, Ps. Greshakei, Socolofi, Acei,2 Zebre (narančasta i bijelo-plavkasta

), jedan neidentificirani PS. ,par Labeotropheus fuellborni, Labidochromis Caerulus, Melanochromis Maigano i do jućer Lombardoi koji je završio kod Envya.
Od čistaća tu su još 2 Plehostomusa, 2 sijamska algara, ancistrus i som (nedavno su se poklanjali, nisam siguran za ime).
Eto to je stanovništvo, voda je direktno iz pipe, kad čistim akvarij promjenim 3-4kante vode i to ono što izvučem iz filtera. Protok je 1000l/h, i u akvariju nema grijača, temp je oko 23. U akvariju imam 2 velika panja, dosta kamenja iz mora i borovu granu, također iz mora. Od biljaka imam onu travu s visokim listovima

.
Za slike ne mogu garantirati, jel mi u tom akvariju ispadaju grozno, valjda zbog rasvjete, pokušat ću ponovo.
ps. razmnožile su mi se zebre i iskrižali su mi se Pseudotropheusi, ali ribice su još male da bi se moglo reći od koje su dvije vrste, kad narastu šaljem slike.