Uz malo slobodnog vremena, viska akvarija i opreme oformio sam jos jedan mali akvarij u spavacoj sobi...
Akvaij je 40L sa poklopcem i fluo T8 GroLux-icom od 15W. Ponukan idejama u razgovoru sa djevojkom sjetili smo se da ona u vrtu ima i "spiganu" vrbu

Dva dana na paljevini sam sušio grane - ma to je suho za pola dana. Neš ti sušenja - bubnul sam grane na crnu haubu i da viš

Malo opkuhavao, palio brenerom i svezao flaksom. Imao sam malih problema sa Arhimedom jer nisu sve grane odmah tonule. Ali koji kamen i dvije ruke su rijesile problem. Filter je Wave Niagara 190 (ja mislim), grijač 50W, podloga je gotova Wave-ova (i nikad vise) - katastrofa, al bu s vremenom isla van.
Zahvaljujem se kolegici Pandorici na mahovini i kolegi Smilasu na gambuzijama (koje su kod mene već neko vrijeme)..
Ovaj puta sam se bazirao na živorotkama - jer s njima nemam iskustva. Pa je unutra 9 gambuzija, 1 anči. Danas kupil jos 3 korija i 5 platija

. Koliko mi se cini - platice su vec nosece

Nisam imao vremena napraviti bolje fotke, a i rasjveta mi ne dozvoljava uciniti bolje...
Pa evo i fotki...