Akvarijum lepo napreduje a sada mi se i postavka sve vise svidja! 
Još da ga dobro slikam...

Ove 'leptire' prvi put vidim, al trebalo bi malo bolje da ih uslikas, imas dobru opremu samo da se potrudis.
Zander mora da se šališ! Nikad nisi vidio leptire?

Moraš češće u prirodu
Kad budem dolazio do tebe poneću ti par komada ako uspijem uhvatiti

Kako si zadovoljan sa njima za sada?
Jako mi se sviđao pa sam nakon par slika odlučio spasiti leptira i izvaditi ga iz vode... Živ je

Ja pito za ribe,a on batmana ubacio u akvarij,jel ima i Robin?
,izgledaju nestvarno,gotički,de napiši pravo ime ovo nemogu izgooglat.
Ti izgledaš gotički

Nemoj vrijeđati moje stanovnike akvarija...ima ih još, vrlo nesvakidašnji

to neke tice a? 
ful su zanimljive, gdje si ubo?
Nisu tice, leptiri... Zanimljive životinjice, nisam ga ničim ubo nego sam mu život spasio

Nisam ja okrutni filatelist

A akvarij ti je fenomenalan, postao si pravi scaper 
Hvala na pohvalama Karlo, neću da se nazivam scaperom dok jedan scape nezavršim do kraja

Daj nekog drugog ti z******i, ubacio leptire u akvarij i onda ko fol neke ribe 
Svaka čast, ti si me odmah pročitao

Šalu na stranu, jučer prolazim pokraj akvarija kad ono nešto talasa vodu. Brzo aparat u ruke i opalim par slika. Interesantno koliko je taj leptir jaka životinjica (i hidrodinamična). U par navrata je zaronio do pola akvarija i maše krilima i pliva kaotično. Vrlo nesvakidašnji prizor pa sam odlučio podjeliti slike s vama. Doplivao je i do ancitrusa u jednom trenutku, zatim oprašio lily pipe i onda sam ga spasio...
Garant je utjerao kozicama strah u kosti
Mislim da mi majka Priroda daje znakove da je krajnje vrijeme da ubacim nešto što pliva (i jeste stvoreno da pliva)

Redoviti stanovnici su mi bubamare,

ima onih classic, pa yellow i black morfova...

Nađe se i poneki "smrdljivi martin"

Počinjem ozbiljno razmišljati o ribama, kombinacija koja mi se najviše sviđa je 30 rodostomusa + 15 serpi. Pozdrav...