Pozdrav svima riboljupcima
Uvod:
prebirući po garaži nailazim na staklenu ajmo nazvat odlagaliste za staru robu, nakon razmatranja i čiščenja skužio sam da je planirano za akvariji što je otac zamislio 1982. napravio je akvariji d73 š35 v48, ali nakon testiranja silikona i prolazne ocjene vremenom je zaboravio da završi započeto.
I nakon što sam našo prazno mjesto na polici u sobi, i kad sam naišao na tenk u pet shopu za riice dodjem na ideju da si sklepam jedan za sebe.
Kupio sam tenk 6kg sljunka i pijeska da imam vodilju za dalje i počeli smo, posto sam nestrpljiv odmah smo ubacili i sljunak i pijesak i nasuli vode, koja je uzsano mutna bila, i otkrijem problem koji je na vrecice u uputama na njemačkom bio da se sve ispire prvo pa vadi vodu van isperi vrati nazad pa naspi nanovo.
Daljnji problem, stol tj polica nemoze izdržat težinu svega ukupnoga, tako da pribavljam kartonski bubanj koji moze izdrzat nosivost od 5tona, i pocinjemo.
Nabavio sam pumpu i od starog kreveta napravio okvir, iako izgleda sada kao da je talijanskog dizajna dosta sam zadovoljan, kartonski bubanj smo ukrasili starom foto tapetom šume, ugradili neonke, napravili sve nasuli vode i kako pribavljali novac kupovali filtr grijac drvo pumpu i ostalo, zamisao je sto manje realnog bilja jel sam obozavatelj plastick fantasik stvari lagano pocinjemo stvarati naočigled ljepi i pristojan akvariji za odmaranje očiju.
Slike stvaralaštva prilažem uskoro.