eto da se i ja malo ukljucim, mogu rec da je terarij ok, iako s prirodnim panjem/granom + par suhih listica, nekom korom, bi meni izgledalo bolje
a kaj se tice opasnih zivotinja...ubiti vecina ljudi koja pita na forumu, je vec s tim dovoljno pametna i nece se igrat s zivinom....ali problem je u onoj manjini kaj sve mora imat na rukama i kaj zapravo ne shvacaju u cemu je problem...
samo primjera radi, ja sam za bozic frendu (za kojeg bi reko da je dosta procito o skorpionima, i za kojega sam mislio da je pametan) kupio P. imperatora i jos mu naglasio da se ne igra koliko god on bio slabije otrovan...da bi drugi dan vidio sliku njegove ruke s skorpionom na njoj....

na to sam stvarno poludio kosa mi je narasla jedno 5 cm a nokti 3 od muke
ovo sam samo naveo kao primjer iz iskustva
isto tak popizdim na ljude koji kad neko pita za pomoc kazu recimo da je G rozea pauk za pocetnika i da ga cak povremeno mozes vadit na ruke...a dam se kladit da je njega pauk okinuo s dlakicama, ili ugrizo sigurno nebi tak nekaj izjavio...mene nije nikad ugrizo ali me okinuo dlakicama i to mojom krivnjom i mogu rec da je stvarno odvratno...
a dovoljan je samo jedan biser da nam prakticki upropasti cijelu teraristiku u hrvatskoj i ubije nam sav pozitivan odnos ljudi prema gmazivima koji kak ti' sirimo...meni je recimo pretuzno kad vecina ljudi koji vidi zmiju ju odma okine lopatom, motikom ili bilo cime sta im je pri ruci...
i zato kazem da poeciloterija moze bit prvi pauk, jednom malom djelu ljudi...ali bolje ne
sorry na nerazumljivom postu, kasno je, ali mislim da neku poantu mozete izvuc