0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Prekrasne ribe i postav. Možda da ubaciš koju "kučicu" puževu u aq. kad več imaš školjkaše. Sorry ako je negdje gdje se ne vidi na slikama
prekrasne ribe.,pogotovo mooriji i mpanaga..i dobre fotke ...samo bi stavio crnu tapetu kao pozadinu i možda drugu rasvijetu...npr. grolux lampe ...da se više boje malawca ističu..inače...krasno i uredno ..živio!!!
Imas super riba ali za dva takva akvarija. Posebno obrati paznju na te Botie koje iako to mozda tako ne izgleda trpe sa malavcima.
Što se tiče pozadine možeš staviti običan lesonit koji pošpricaš sa mat crnim sprejem i samo ga priloniš odostraga na tank. Mislim da bi to bilo ok. Ja sam na jednom stavio stiropol u crnu vreću za meče i tako ju priljubio na zadnje staklo.Imaš puno opcija nije samo samoljepljiva tapeta rješenje.
meni je ovo super ... svaka cast a i ribe su krasne
kolega...nije ti gužva u tanku ...u malawi tanku i je požaljna gužvica zbog smanjenja agresivnosti ...al tvoj tank je dovoljno velik i nema previše riba ko što neki vjerojatno neupućeni u malawi svijet misle ...vidi se da je sve uredno i čisto...ma uživaj u malawi svijetu !p.s. ja bi eventualno izbacio botije...ne pašu mi sa malwcima ..i ancistruse-da se stvore alage po kamenju da malawci(algojedi...ne mooriji) imaju brstiti...a i prirodnije mi izgleda sa algama ..živio!
probaj sa gro-luxsicama kaj se smedje alge tice ... ja otkad imam samo gro-luxs u aku mi je milina ( da neureknem ) ... prije sam imo dailight stedne pa akvastar u kombinaciji sa gro-luxs i stalno pizdar.... sa algama a otkad je ova gro... sve 5 , samo zelena se pojavljuje
JAKO JAKO LIJEPO!!!i ja bih takav!!!sretno!
Odlično!Možda da si stavio pijesak granulacije 03-06mm,ali dobro..Sve ostalo je prekrasno!
Hahaaaa,nešto pumpe,nešto Malawci!!