0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozzda se uključim,kako se ponaša fugir masa u akvariju-vodi?Zar je moguće da ne djeluje na sastav vode ili sam ja nešto krivo shvatio
Ok hvala za odogovor, kako si ju pojaco od gore? Moj je plan jednak stavit tj uglavit pod pojacanje akvarijuma ali me mali strah da se nece na sredini izbocit pa da ne dobijem vodeni dep a nekako ljepljenje na staklo mi nije prihvaljivo radije kupim pleksi staklo ili taj famozni forex Nego jedno pitanje vidim svi manje vise koriste fugirnu masu za malavi ja sam nekako na amazoni imali li kakvih utjecaja na kemizam vode za amazona akvarijum
ajd da upadnem u ovu temu, mislim da nije velik off topic ako pitam čime se to čudo boja?
koma tek sam pripremio ak. od 125 da ciklira i cekam ribice a sad vidim ove slike i gledam po sobi gdje bih ga stavio! svaka cast!
bok,evo da i ja nesto pitam.ja sam svoju pozadinu upravo ofarbao samo s akrilnim bojama,znaci nema fugir mase...oce mi se javit neki problemi,da ju stavljam u akvarij ili...??
tenks...nisam ocekivao ovak brz odgovor ajd jos onda samo ovo...silikon za akvarij (marke-ceresit) ce bit dobar da to sve poljepim il ti imas neki drugi savjet??
super izgledaju stijene.. a kod tome147 puno bolje izgleda nego prije sa crtom..
da,ancitrusi prorovali sve do stiropora 3 ruke fugir mase.
Citat: tomek1221 - Srpanj 28, 2011, 21:20:58 poslijepodneda,ancitrusi prorovali sve do stiropora 3 ruke fugir mase.ti se salis, il stvarno ancistrusi mogu napravit toliku stetu?