To bi ja zelio probati,samo kod nas je teze nabaviti hranu za artemiu,jedino preko interneta,ima neka zelena voda i takve neke stvari
No sta se desi,jucer sam pravio artemiu u casicama,evo kako
Uzmem bocu od litre i pol,napunim litru odstajale vode,stavio zlicicu soli poravnatu sa vrhom (zlicica od JBL dobije se u paketu)
I onda tresem muckam,i tako to da se otopi,i fino izlijem u dvije casice po pola litre,uzmem artemie,manje od 1/3 zlicice,i podijelim u te dvije casice,stavim na isto mjesto isti uvijeti ista voda podjednaka kolicina artemie u obe casice,i sad gledam jedna vrvi malcima,dok druga pogdje koji,pa u cemu je problem,ne kuzim isti uvijeti isto sve,ovdje ima tamo nema?!?!?!?!?!

No dobro,pustimo artemiu,kako napreduju vas malci
moji najstariji imaju mijesec i pol i presli su centimetar odavno,oblikom i bojom su potpuno isti kao i odrasli,samo jos da malo porastu i to je to
Ovi sto su zajedno sa kardinalima isto fino napreduju,nadam se da ce biti jos bolje kad krene artemia
Dok zadnja tura je jos uvijek u porastu,fino napreduju i oni,vec se nekim vide trbuscici
Stvar je da se stvarno puno uci dok ih se uzgaja,i stvarno sa svakim slijedecim mrijestom pravim sve manje gresaka,a i saznajem puno nacina kako i zasto uciniti svaki buduci mrijest jos bolji
Tako da decki kad vam krene,stvarno ce ici sve na bolje
Cura je bila kod mene 6 dana,nisam imo bas vremena za ribice,osnovne obaveze samo,ali bez duzeg piljenja u njih

Bas steta

Probat cu danas sve posloziti i nadam se da ce i Ribicine mikre ubrzo krenuti u mrijest