Evo da nastavim sa dobrim poslovima

Danas su dodani opet komarci i upaljeno svijetlo,jer su oni vec skoro svi pojedeni,otiso sam jesti i vratio se,da ih malo proucavam
Danas su se nastavili mrijestovi,sto sam presretan,cak sam vidio i grupni sex

Onaj mali zilavko sa kojim je sve pocelo,vise nije glavni,sad ga ona dvojica veci muzijaka uredno tjeraju,ali mali zna sta hoce,pa kad vidi da drugi muzijak juri zenku,i kad se smire,onda on uleti

Uglavnom onda onaj drugi muzijak krene njega loviti,dok zilavko lovi zenku,izgleda fora kad se njih tri tako poredaju

Uglavnom gledam ja tako predstavu,i u fokusu oka se nađe sta,neko trzavo bice,a nije komarac,pa sta je to,MALI RIBEK
Ja skoro padam u trans,gledam i ne vjerujem,pogledam malo bolje,pa i dalje ne vjerujem,priblizim se akvariju,kad ono stvarno malac pliva na povrsinu uz rogolist
Nakon sto sam se isplako od srece,krenem dalje gledati i vidim jos jednog,odma se primam šlaufica,i krenem ih loviti,odma mi postaje jasno zasto ih nisu pojeli,jer to je ne moguca misija
Nakon 15minuta,ulovim dva,kad vidim jos jednog,ajde dobro,lovim jos njega koji 3 i pol minute (vec sam skuzio kak se love,kad ih se prvo stjeraju uz staklo),taman fino zadovoljan,bacam jos jedan pogled,kad ono jos dvojica u pozadini akvarija
Njih jos nisam ulovio,jer sam opet uzbuđen
Nije mi jasno kako su vec proplivali,jer sam akvarij praznio prije par dana,i sve na novo slago,pa onda prekjucer ponovo slago,neznam kad su se onda ovi mrijestili,valjda dok je i bila visa temperatura,u svakom slucaju ja sam prezadovoljan
Idem samo nabaviti vece crijevo za lov,jer ovo od pumpice je ubojica
A da vas ne ostavim ravnodusnima,pogledajte ove male trzavice

Jedan mi je full simpatican,jer je vec sad jako crn,to je najgornji