Dakle, došlo je vrijeme da i ja nešto zalijepim na ovaj portal, a to je novi akvarij koji sam ubola rabljeni sa full opremom uključujući stalak i diy poklopac za 4 neonke
Radi se od staklu dimenzija 75*40*45cm koji sam nosila u aquaterru na prelijepljivanje i sva im čast za 70 kn ganc nova gajba! ( tenks acies na sugestiji)
Poklopac sa 2 neonke koje svjetle crvenkastu boju i 2 bezbojne, na jednima piše flora nešto
...
Trenutno je filtracija eheim 2008 koji sam prebacila iz starog akvarija i novi fluval 2, ali to je privremeno dok ne nađem nešto jače..
Od živina t su 1 panda , par coridorasa aneus ( mislim), khuliji, ancistrusi, neonke, pristella maxillaris, rasbore i guppyji koji dugoročno neće ostati unutra,
Par jabučara, tucet svrdlastih i nekoliko red cherry
Panjevi su 2 mopana i driftwood pjeskareni iz aguaterre
Biljke su raznovrsne, ja se baš ne kužim u njih, Mala balava je ovo uzela kao svoj projekt pa sam joj prepustila da da mašti na volju.
Ovo je radna verzija, moram namotati još puno mahovine koja čeka u kanti i riccie…a dio biljaka koje plutaju zanemarite, čekaju da ih upiknem…
Muči me rogolist jer ga imam puno, u dobrom je stanju a ne znam da li da ga ostavim da pluta ili da ga namotam na lozu..
Ajmo sada da čujem rafalnu paljbu- budite nježni….ovo mi je PRVI