E ovako-prvo da se zahvalim na pohvalama-10-ku sam izabrao da izbjegnem ojačanja(nakon konsultacija sa Faunom-hvala i Fauni).Nisam ljepio kako je opisano na forumima,već na “svoj”način.Išao sam step by step,tj.prvi dan sam zalijepio prednju stranicu za dno,drugi dan bočnu za prednju i dno..........
Kad se osušio povadio sam čačkalice, koje sam stavljao u spojeve radi odstojanja,te rupe popunio silikonom(ništa se ne primjeti),zatim sam skalperom odstranio istisnuti silikon i sa vanjske i sa unutarnje strane ,te nakon detaljnog čišćenja fugirao u komadu unutarnje spojeve(za fugiranje koristio zaobljeni dio štapića za sladoled).
E pošto mi je ovo prvo ljepljenje, na par mjesta su se pojavili mjehurići,koje sam od čitavog aq.jedino njih vidio(nisu predstavljali neku opasnost-jedino estetski).Iskoristio sam špric za inekcije i dvije deblje(veterinarske)igle.Sa špricom i jednom iglom sam mjehurić punio silikonom , a sa druge strane mjehurića sam drugom iglom omogućio zarobljenom zraku da izađe van.E da zaboravio sam,mjehuriće sam riješio prije završnog fugiranja.
Između svake faze rada je prošlo 24 sata-i da ne zaboravim , prije nego išta počnete raditi pripremite sebi jednu poveću kantu strpljenja i sve ide super.
Večeras ga punim,pijem pivu i slike dobijete sutra!!!!
E da još da odgovorim joysicku-do sad sam za materijal dao oko 600 kn-ne računajući moj rad i već pomenuto strpljenje-a ostalo ti procijeni sam......Pozdrav