A da procitas sve postove mozda bi vidio nesto.
Necu vise pisat ovjde posto neznam o ribi puno da ne "SPAMAM"
Da rezimiram:
1. Tvoj prvi odgovor je
"e moj prijatelju da samo znaš kad se ti poćnu množit nečeš se lako riješit vidjećeš
moj savjet rješavaj se te ribe pod hitno pogotovo jer imaš 60 l akvarijum
sretno"
Iz ovog tvog odgovora, pogotovo covjeku kojem je upucen vjerojatno nis nije jasno, s obzirom da mu je ovo tek prvi post na ovom forumu, i sam je naveo da nezna previse o ovoj ribi, dakle sto si mu ti tu pomogao osim reko da se rjesi ribe, covjek mozda zeli bas tu ribu mozda??????
2. Da ja neznam skoro nista o toj ribi i u PETOM replayu mom DRUGOM sam bar pokusao odgonetnuti koja je ovo riba i ostavio link, ali nema veze citaj ponovo pa ces vidjet
3. ŠESTI replay od autora ovog topica ljepo govori kako covjek ima u pripremi veci akvarij i po njegovom postu se i vidi da mozda bas nije preiskusan u svemu ili mozda jednostavno ne barata s imenima riba etc, kako god bilo osoba koja sigurno treba neku pomoc i ko se ljepo obratio na ovom forumu da bi dobio privi replay od TEBE iskusnog s ovom ribom di pise u jednoj recenici da se rjesi te ribe pothitno bez ikakvog detaljnog obrazlozenja ili mozda cak savjeta sto da ucini (ako covjek zeli bas tu ribu ili je vec ima pa se je NE zeli rjesit)
4. Naravno da sam reagirao jer mi je debilno kad ljudi dodju ovdje i potraze neku pomoc od iskusnijih i onda dobiju takve odgovore bez, nekih pravovaljanjih savjeta ili eventualno rjesenja ako su vec nesto krivo napravili, u ovom slucaju je rjesenje ocito veci akvarij i ocito nikakvi sustanari ili mozda samo odabrani sustanari koje ova vrsta podnosi, koje velim opet nisi naveo covjeku ka ISKUSAN s ovom vrstom etc..
5. Tek kad sam te ajmo rec prozvao si se obrecnuo i poceo pisati neke od razloga zasto eventualno ne ovu ribu etc i opet nisi pomislio da mozda covjek hoce zadrzat ribu i predlozit mu mozda rjesenja da to i ucini!!!
Mislim da sam sad bio dovoljno jasan, sorry autoru na OFFTOPICARENJU
@Olembe - jucer na AKTER-u sam cuo jedan jako pametan zakljucak na jednom od predavanja autor ce se sigurno prepoznati, i to bi i tebi savjetovao, ako trebas savjet u vezi bilo cega u akvaristici UVIJEK potrazi i drugo misljenje stovise i trece, cesto su neka misljenja dobra ali i individualna sto znaci mozda je bas to kod doticnog upalilo ali mozda i srecom pa nemora znacit da je i tocno...
I da nemoj odustati ako nesto zelis napravit s ovim ribama siguran sam da imaju kombinacije kako ih udobno smjestit a vidim da i pripremas veci akvarij, sretno s ovom ribom o kojoj neznam bas puno