Upozorenje: ova tema je neaktivna bar 120 dana.
Osim ako sigurno želite odgovoriti na ovu temu, molimo da razmotrite otvaranje nove teme.
how rude! sramote li...

aq je i dalje tu i polako i sigurno je postao pravi akvarij za ljude s nedostatkom vremena... bumo vidjeli kako će se dalje razvijati - setup je relativno nov... cca 40tak dana... mislila sam da kripte neće biti ok u samom pijesku jer su navikle na raznorazne blagodati, ali nakon topljenja fino izbijaju novi listići, zdravih i lijepih boja... ubacit ću i pontedifoliu pa ćemo vidjeti kako će se ona snaći u pustinji...
nadalje, rasvjeta me is*izdila... kad smo složili akvarij - jedna od dvije rasvjete ne trza... neće i neće... promijenim lampe - opet neće... i ostavim ju tih 40tak dana u spavaćoj sobi i zahebavam se sa megalomanskim isparavanjem vode iz svoje kadice... danas sam konačno pohizdila i uzmem rasvjetu i mislim si - stavit ću ju samo da mi tolika voda ne isparava (bez te jedne konzole ne mogu staviti poklopac) i bezveze ju idem probati i GADURA RADI!!!
barem nešto...

tako da je i fotka ajmo reći OK jer je prostorija u mraku, a aq osvijetljen - to nisam mogla izvesti bez kompletnog poklopca i te "pokvarene" rasvjete...

budite nježni, molim...

žao mi mog bilja (sreća pa je fino udomljeno

), ali nedostatak vremena za bilo što više od promjene vode je užasan...